0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam ben 9 yılı felan bilmiyorum benim aracım haziran 2005 trafiğe çıkışlı garantiyi neye göre belirliyorlar bilmiyorum. Benim farları garanti kapsamında değerlendirip değiştirdiler bu garanti kapsamı kaç yıl geçerli sormadım. Yetkili servisi arayıp sormanızda fayda var.
ikinci el çiziksiz depo marka farlarım boşa çıkmıştır. isteyene uygun fiyattan vericem
Kerem Hocam, senin arabanın sağ dikiz aynası benim arabaya uyarmı Oda boşa çıkarsa vede eğer uyuyorsa bende ona talibim
Arkadaşlar hiç kafanızın karışmasına gerek yok yetkili satıcıya gidin olsun bitsin.
Merhaba arkadaslar,Bugun sonkar yenibosna servisine gittim forumdan edindigim bilgiler isiginda. Far probleminden bahsettim calisanlar cok guzel bilmemezlikten geliyorlar ucretsiz yapilacagi icin. Tavirlar da hosuma gitmedi.160 bin bakimina kadar herseyi serviste yapilan bir araca daha iyi bir hizmet vermeliler. Daha sonra aracim kontrole girdi bir farda problem oldugu tespit edildi. Siparis verdiler yarin kismetse sol on farim takilacak. Boyle bir hatadan dolayi bunca yil sikinti cektigimizden dolayi iki fari da degistirmeleri daha şık olurdu.Biraz konustum ama diger fari degismeye niyetleri yoktu. Daha once servise bu konuyla ilgili gitmemis arkadaslara tavsiyem mutlaka gidin ve hakikaten sikinti varsa degisim hakkinizi kullanin. Bakimlari serviste yaptirmadim gitmiyim gibi dusuncelere girmeyin bence. Cunku bu sizin ucretini odediginiz bir hakkiniz. Farlari kontrol etmeleri 3 saate yakin surdu. Yenibosna servise gidecekler bu sureyi de dikkate alsinlar. Herkese kazasiz belasiz guvenli surusler dilerim.
Ahmet bence bastır çünki araban en az 2005 model olması lazım ki zamanın izleri diğer farda mevcut. kısacası farın biri yeni diğeri eski olacak o yüzden bu durum satış esnasında burdan darbe mi aldı bu araç sorularından tutunda aklınıza gelmeyecek bir çok soru ile muhatap olabilirsiniz.o yüzden gerekirse bastırın gerekırse kaskonuzdan değiştirin
Sanki ceplerinden değiştiriyorlar...Ne biçim bir anlayıştır bu yaaa. Eğer hakkınız varsa değiştirmeye, KAMPANYA dahilinde iseniz 2 far içinde bu olmalı. Saçmalığa bak ya, keşke gitmeden diğerinide bozsaymışsınız, kafaya bak ya insanları üçkağıtçılığa zorlayacaklar illa
cillop gibi farlarım takıldı. dünyam aydınlandı... alptekin beyin tavsiyeleri ve yönlendirmesiyle toyota yetkili servisine gittim durumumu anlattım. bakımlarını kontrol ettiler ve olumlu sonuç verdiler. kutusundan çıkan farlar aracama takıldı.faturama imza atıp çıktım. herşey yolunda. teşekkürler alptekin bey ilgilendiğiniz için. bi müjdede ben veriyim. yakıt borusu kampanyası başlamış 2005 avensis sahiplerine duyurulur...(aracın yetkili servis bakımı olması zorunlu anladığım kadarıyla... bilginize...)