0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadeceelegantlar icinmi.comfort degistiren varmi.
Comfortta zenon varmıki??bildiğim kadarıyla mercekli farlarda degişim oluyor.
acaba benim 2006 avensisimin de değiştirirler mi ? geceleri tabir caise tavuk gibi önümü görmüyorum
yakıt borusu kampanyası ve far değişim kampanyasını forumda daha önceden ben ve bir çok arkadaşımız duyurdu. sizin hariniz olmamış.
ben geçen sene servise gidip ayaküstü farlar göstermiyor dedim eleman baktı evet abi farlar gitmiş değişmesi gerekiyo 2000*2 4000 lira dedi kaçtım oradan. burdan okuyunca servisi aradım dedim böyle bi kampanya kapsamında değişim varmış. Şu an böyle bi kampanyamız yok dedi telefondaki bayan tabi siz yine de gelin bi servis kaydı oluşturalım ayrıca aracınız için direksiyon mili kampanyası varmış arkadaşlarr ona baksın dedi. gelin öpelim diyolar yani.şuan şehir dışındayım dönünce götürcem aracı biraz diretcem bakalım.Ama benim farın birini kurcalamışlar sanırım iç kısımda kırıklık var sonradan dışıda siyah sert bir yapiştırıcıyla yapıştırılmış ama orijinal xenon far onu da değiştirirlermi diye düşünüyorum?Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2013, 22:14:01ayrıca sizlere bir soru daha soruyum ,farlar hakkında pek bilgim yok benim uzunlar bildiğimiz sarı yanıyor. aracın orjinalinda uzun farlar nasıldır? beyazıyla değiştirmek istesem maliyetli midir normal lamba mı yoksa onlar da xenon vs. midir?banada ilk başta kem küm ettiler. fatura getiricem diyince getirin kontrol edelim dediler. yetkili servis ve distürbitör arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanıyor. siz üşenmeyin götürün değişimi görünce iyiki getirmişim diyeceksiniz.
Eski merceklerinizi bana gönderebilirmisiniz E12 ye mercekli far projem var
ilkecim değişse bile servis eski farları alıyordur zaten..
ben geçen sene servise gidip ayaküstü farlar göstermiyor dedim eleman baktı evet abi farlar gitmiş değişmesi gerekiyo 2000*2 4000 lira dedi kaçtım oradan. burdan okuyunca servisi aradım dedim böyle bi kampanya kapsamında değişim varmış. Şu an böyle bi kampanyamız yok dedi telefondaki bayan tabi siz yine de gelin bi servis kaydı oluşturalım ayrıca aracınız için direksiyon mili kampanyası varmış arkadaşlarr ona baksın dedi. gelin öpelim diyolar yani.şuan şehir dışındayım dönünce götürcem aracı biraz diretcem bakalım.Ama benim farın birini kurcalamışlar sanırım iç kısımda kırıklık var sonradan dışıda siyah sert bir yapiştırıcıyla yapıştırılmış ama orijinal xenon far onu da değiştirirlermi diye düşünüyorum?Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2013, 22:14:01ayrıca sizlere bir soru daha soruyum ,farlar hakkında pek bilgim yok benim uzunlar bildiğimiz sarı yanıyor. aracın orjinalinda uzun farlar nasıldır? beyazıyla değiştirmek istesem maliyetli midir normal lamba mı yoksa onlar da xenon vs. midir?
İlke illa mercek arıyorsan valeo mercek var sahibinde. Bunu araçta denemeden önce bence izin al ama sonra sıkıntı çıkabilir.
Abi 2 tane çıkma veya yan sanayi far ayarlayıp onun üstünde yapacağım. Valeo merceklerede bakabilirim aslında. Daha önce hiç mercek hakkında araştırma vs yapmadım marka tavsiyeniz vs varmı abi?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2x-valeo-d1s-ve-d2s-mercek-orjinal-122521364/detay2 tane valeo mercek sana fazla bi zarar yazmaz ama çıkma far veya yan sanayi far baya bi para söyliyeyim. Bu işe girerken de yardım al daha önce yapmadıysan elinde kalır benden söylemesi.