0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Donanıma bakılırsa eski tip işlemciniz var büyük ihtimal ramlarınızda 800 Mhz'dir. O yüzden öncelikle 64bit desteğinden kaçının ve prefessional 32 bit kurun derim ben.
Merhaba arkadaşlar,Bilgisayarıma format atacağım, Genelde internet ve az da olsa oyun için kullanıyorum. Bu işletim sistemlerinden hangisini kurmamı tavsiye edersiniz?Donanım şu şekilde; 4 gb ddr3 ram, e6600 2,4 ghz c2duo işlemci, gigabyte p35-ds3r anakart, vs vs
DDR 3 se ya 1066 yada 1333 mhz
Haklısınız birsey eklemek gerekirse ddr2 1066mhz ramlarde var core2duo gibi orta segment işlemcilerde kombinasyon genelde 800mhz ddr2 ramlar bulunur. Toplama ise tabiki kişisel ddr3de takılmış olabilir.
Selçuk bey,Nerelisiniz ? Bozüyük ?
Bozüyük/Bilecik ilçesidir ancak herkez Eskişehirin ilçesi die karıştırır. Niçin sordunuz?
Soruma yanıt vermediniz Bozüyük nereye bağlı demedim ki..
Bozüyüklüyüm
Bende
Buna çok sevindim burdan birini görmek çok güzel sanırım burada ikamet etmiyorsunuz. Forumda yazdıklarınızı takip ediyordum ancak tabi aynı memleketten olduğumuzu bilmiyordum konu dışına çıktık ama hayırlı forumlar dilerim.
home premium 32 bit kullanıyorum lisanlı ama ilginç olan ise 4 gb ram var ve bilgisayarı aldığımda 4 gb ı görüyordu ilk formattan sonra bi türlü 4 göremedim şimdi 3 gb kullanıyorum acaba bi yama ek bişi mı vardı?
Ekrab karti ile paylasiyordur abicim.