Gönderen Konu: Windows 7 Home Premium mu? Ultimate mi? ( 64 bit olacak)  (Okunma sayısı 5886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '10
  • 5 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Windows 7 Home Premium mu? Ultimate mi? ( 64 bit olacak)
« Yanıtla #20 : Aralık 13, 2013, 10:41:56 »
Tüm forumdaşlara teşekkür ediyorum cevaplar için,

Dün gece home premium 64 biti kurdum ama malum ilaçlı sürüm kullandığımız için türkçe dil desteği yok, çeşitli manevralarla türkçeye
çevrilebiliyor fakat bilgisayarda bazı sorunlara yol açıyor ( donma, geç açılma vs vs).
Ha derseniz türkçe dil desteği olmaması sorun değil, lakin bugüne kadar hep pro ve ultimate sürümlerini kullandığım için biraz garip geldi bana home premiumun uygulamaları, dolayısıyla bu gece gene bir format atıp Win 7 Ultimate x64 kuracağım.

Bir arkadaş işletim sistemini ilk kurduğumda 4 gb ram, şimdi 3 gb gözüküyor demiş, 32 bit sistemler ne kadar çok ram takarsanız takın en fazla 3,50 gb ram i görebilir ve kullanır. Ram in tamamını kullanmak için 64 bit sistem kurulması gerekir.

Neden 32 bit tercih etmediğim noktasında ise yeni çıkan oyunlar 64 bit sistem gereksinimi duyuyorlar. İşin özü Call of Duty Ghost a
bir bakalım dedik ama gel görki oyun oynanmıyor, fix dir patch dir ne varsa yükledik hatta directx 11 i istemesine rağmen directx10 da çalıştırmayı başardık ama sadece oyunu açabildik, oynamak mümkün değil çok kasıyor. ( ekran kartım Geforce gtx260 eski ama fena sayılmaz) Madem bunda kasıyor, Battlefield 4 ü denedim, süper çok akıcı oynayabiliyorum.

SONUÇ: Bu saatten sonra bu kadar saçma pc konfigürasyonu isteyen oyunlar için bilgisayar upgrade edilmez, PS 4 veya xbox
alınır, net!
Şerefsiz köpeklerle masaya oturanlar şu hikayeyi bir okusunlar.Hepsinin intikamı alınmadan bu ateş sönmeyecek.

https://eksisozluk.com/entry/37514323

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 13, 2013, 10:41:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Aralık 15, 2013, 22:15:14 »
Windows 7 Home Premiumda, Windows xp modu çalıştırabilirmiyiz? ( virtual ile)
Şerefsiz köpeklerle masaya oturanlar şu hikayeyi bir okusunlar.Hepsinin intikamı alınmadan bu ateş sönmeyecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 17, 2013, 18:09:28 »
Windows 7 Home Premiumda, Windows xp modu çalıştırabilirmiyiz? ( virtual ile)

hayır diye biliyorum :) bende de aynısı var öyle bi mod yok .. ultimete de var dıye biliyorum
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 17, 2013, 18:40:38 »
hayır diye biliyorum :) bende de aynısı var öyle bi mod yok .. ultimete de var dıye biliyorum

1 hafta önce ultimate kurdum fakat öyle bir özellikle karşılaşmadım hatta bundan önceki laptopuma da ultimate kurmuştum onda da böyle birşey ile karşılaşmadım.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Aralık 24, 2013, 13:42:30 »
1 hafta önce ultimate kurdum fakat öyle bir özellikle karşılaşmadım hatta bundan önceki laptopuma da ultimate kurmuştum onda da böyle birşey ile karşılaşmadım.

ilk kurulumla gelen bir özellik değil zaten, ultimate e sonradan kuruluyor fakat home premiuma kurabiliyormuyuz onu öğrenmek istedim. Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.