0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Debriyaj setinin rölanti devrini düşürmesi bizim araçlarımız gibi sabit volantlı araçlarda pek görülen bir durum değil, ama siz yine de %99 diyorsanız kulak vermek lazım zira kullanıcı sizsiniz, peki nasıl olduğu konusunda bir fikriniz yada öneriniz var mı?
Tamamen yaşadıklarımdan çıkardığım durum bu, sizin kadar teknik bilgiye sahip olsaydım oto servisi açardım herhalde Ufuk bey, Yani, rölanti 800 lerde seyrederken baskı balata değişiminden sonra ( başka işlem yapılmadı) 600-650 lere düşüncesebebin bu olduğu kanısına vardım. Kesin bilgi değil (!)Önerim, baskı balata değişimi yapmayın derim gittiği yere kadar artık.Daha fazla teknik bilgi ve öneri için sizin gibi ustaları dinlemek gerekir.
... motoru kompresyon testine sokun..
E bu yillarin sorunu sitede arastirma yapilirsa neyin ne oldugu cikar ortaya. 600-650 civari calisan bir motor diger aksamlarina rolantide birseyleri yetistirebilmek icin ugrasip didinir ve sonuc olarak ortaya titreme cikiyor. Eger farkedersiniz rolantide parklari acinca titreme kesilir 700-750 civarlarina cikar rolanti