0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peugeot geneli kağıt gibidir.Pejo'cularıda bilirim aklı bir karış havadadır.Peki Toyota çin çan çon'muş.Peki peugeot neymiş? Fransız=Yahudi!Senin altında Mercedes S-500 olsa, o bindiği boş pejo'yu senin arabandan üstün görür.Ben bir ton pejocu tanıdım hepside bu mantıkla yaşıyor!!!Bunuda anladım, demek ki ben yalnız değilmişim ve sadece bana kasıt olan bişey değilmiş [/quote]ya hocam 407 30 bin küsürde motoru stop ettiğimde bedford kamyon gibi du7ruyor. ben onlara diyorum ki benimkisi samuray sizinkisi ressam anlıycan görüntü var ama icraat yok
Boşvereceksin..Ama sosyoloji okusaydım bitirme tezi olarak Pug kullanıcılarının yapısını incelemek isterdim Gerçi sosyolog olmayada gerek yok.Biraz gözünüzü açın bakın.Her ışıkta gaz verip ışıkta kalkmaya çalışan her gördüğü araya makas atan insanlar bunlar Yanlış anlaşılmasın tüm peugeot kullancıları böyle diye birşey yok.Ama istatistiğe vurduğumuzda durum bu.Bunun nedenide Peugeot 106-205 GTI efsanesi birazda araçların tasarımlarının güzel olması.Tasarımı güzel olupta içi boş olan şeylerde benim en çok nefret ettiklerim [/quote]Eline sağlık AbiKırmızı yazıya ben bir örnek biliyorum ama yazmaya gerek duymuyorumGTİ'ylarında bir avcısı var
ön tamponu değdirmişler yakın zamanda.sislerin içinde lepistes besleyeceklerdide vazgeçtiler.[/quote]Arka stoplarda da japon balığı bakarlar artık
Eski forumda bende açmıştım benzer bir konuyu. Pug kullanıcıları nedense altındaki arabaları ferrari zannediyorlar. Motoru ne olursa olsun. Bünyaminin de dediği gibi bir çoklarına dizaynı güzel geliyor, o sebepten alıyorlar ama aslında boş araba. Genelde herkes şikayetçidir. Ama (istisnalar kaideyi bozmaz) bir çoğu da gazcıdır. Son olarak alttaki resim birçok şeyi anlatır [/quote]günal allah senden razı olsun bu resim için.patronun oğlunu kızdırdım bu resimle.çocuğun ismi bugün 14 kaldı.14 git 14 gel deli oldu konuşmadı bi süre