0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar aranıza 1,5 ay önce katıldım. honda veya cıvıc alacaktım ama kısmet toyotayaymış. ama iyiki almışım. gerisi hikaye. dediğiniz gibi 407 lerin havası çabuk söndü. arabanın ön tarafını yere vurmayan yok gibi. vuruk olmayanlarda galeriden yeni çıkanlar onlarda 1-2 güne kadar vurur.hüseyin pejocu arakadaşlarına sor bakalım neden pejo modellerinin ortasında hep 0 rakamı var. aracı kullanıyorlar ama %99 bilmezler. ben söyleyeyim sana pejoyu ilk yapan insanların cimriliğinden. 100 sene önceki arabaların fotolarını görmüşsündür. radyatör kapağı doştan gözükür. pejoyu ilk yapan adamlar güzel parlak bir radyatör kapağı takmışlar ve o sıfıra benzeyen kapak boşa gitmesin ilave masraf yapmayalım diyede başına ve sonuna rakam koymuşlar. ve cimrilikten doğan gelenek hala devam ediyor. zaten fransızların cimriliğini herkes bilir.[/quote]benim asıl merak ettiğim fransa'da en çok pejo'mu yoksa toyotamı tercih ediliyoböyle bir konu bile toyotanın üstünlüğü gösterir
selamlarbana saat gibi calisan 200 000 de peugeot gosterir misiniz?95 model peugeout nun hangi modeli ni yollarda goruyorsunuz?190 la giderken motor sesi duymamak nasil bir duygu biliyorlar mı?bu sorulara cevap rica ediyorum arkadaslardan;ama işin özü şutoyota kullanmamışlar sanirim yazıııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbence sen 1 haftalıgına arabanı 2 sine de odunc versonra konusun[/quote]halısın .ama ben vermem arbamı.çünkü şirket arabası olduğu için herkes kullanıyor.aman kardeşim.
arkadaşlar peugeotyu toyotadan üstün görenlere bunu göstermek lazım.zaten herkes biliyor amaJ.D. Power-Report 2006[/quote]Almanca yazan şeylerin anlamını bilen varmı ?
Almanca yazan şeylerin anlamını bilen varmı ?[/quote]alman otomobil kullanıcılarında japon otomobil firmaları daha yüksek memnuniyet oranına sahip.toyota honda ve mazdanın önünde diyor.