0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçin bunları arkadaşlar. Vergiymiş ,olsun. Zammış,olsun.... en az v6 arabaya binmezsem ne olayım.Ne var? bende sürünüyorum sizde...eeee neyin kahrını çekeyim.... C2H6O içenler öldü de H2O içenler ölmedi mi?
Abi sürpriz benzine 1 krs zam geldi yarindan gecerli
Devlet hangi yerden haracını alacağını iyi biliyor. Havayla çalışan arabalar piyasada olsa havayı parayla satarlar. Bizim protesto konusunda sorunumuz var. Bu konu her gündeme geldiğinde protesto konusu da gündeme geliyor ama sonuç alamiyoruz.Ata binsek pisliginden vergi alir bu devlet.Şöyle bir düzeltme yapayım ; yanlış anlaşılmasın elbette vergi boynumuzun borcu. Çark bir şekilde donmeli. Ancak biraz da vicdanli olunmalı.
Ya yanlışlık olmasın her zaman 2.44.den aldığım yerden bugün 2.40.dan lpğ.yi fulledim.
Yazacak çok var ama bende Türkçe bitti. Şehitleri kemikleri sızım sızım sızlıyor. Kendi adıma Fevzi Çakmak emrinde güney cephesinde gazi dedemin kanını bu edep noksanlarına helal etmiyorum..... 4 000 yıl şanlı geçmişi olan bir millet elbet bu gaflet uykusundan uyanır.... Bu kadar şeref yoksununa onca zam gelirken benzine 1 kuruş zaman gelmiş ne olur ki. Çıtayı yükseltiyorum v6 değil V8..... Yansın.......