Gönderen Konu: LPG ye büyük zam !!!  (Okunma sayısı 11622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG ye büyük zam !!!
« Yanıtla #140 : Eylül 26, 2014, 21:09:08 »
Geçin bunları arkadaşlar. Vergiymiş ,olsun. Zammış,olsun.... en az v6 arabaya binmezsem ne olayım.Ne var? bende sürünüyorum sizde...eeee neyin kahrını çekeyim.... C2H6O içenler öldü de H2O içenler ölmedi mi?
Abi sürpriz benzine 1 krs zam geldi yarindan gecerli :rofl:
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Eylül 26, 2014, 21:09:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Eylül 26, 2014, 21:17:35 »
Ya yanlışlık olmasın her zaman 2.44.den aldığım yerden bugün 2.40.dan lpğ.yi fulledim. :o :(
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Eylül 26, 2014, 21:18:52 »
bizim burda 2,49 du hala 2,49 :S
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Eylül 26, 2014, 21:57:27 »
Abi sürpriz benzine 1 krs zam geldi yarindan gecerli :rofl:
o yorum 1 kuruş için değil kadir
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Eylül 27, 2014, 01:51:15 »
http://www.aktifhaber.com/lpgye-zam-geldi-1051707h.htm

Mesaj Birleştirildi: Eylül 27, 2014, 01:53:47
Devlet hangi yerden haracını alacağını iyi biliyor.  Havayla çalışan arabalar piyasada olsa havayı parayla satarlar.  Bizim protesto konusunda sorunumuz var. Bu konu her gündeme geldiğinde protesto konusu da gündeme geliyor ama sonuç alamiyoruz.

Ata binsek pisliginden vergi alir bu devlet.

Şöyle bir düzeltme yapayım ; yanlış anlaşılmasın elbette vergi boynumuzun borcu.  Çark bir şekilde donmeli. Ancak biraz da vicdanli olunmalı.
protesto konusunda katılıyorum abi ve bizim milletimiz için arabayı sigaraya benzetiyorum.30kuruşluk zamda bile ses çıkmadıysa şuan çogu bu haberi bile bilmiyordur derim ben.gene binicez arabayı bi köşeye koycak degiliz ama dedigin gibi maaşa %2 lpg ye %10.bu çark illaki birgün biryerde duracak.trafik hiç azalmadan hergeçen gün artıyor.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 27, 2014, 01:56:47
Geçin bunları arkadaşlar. Vergiymiş ,olsun. Zammış,olsun.... en az v6 arabaya binmezsem ne olayım.Ne var? bende sürünüyorum sizde...eeee neyin kahrını çekeyim.... C2H6O içenler öldü de H2O içenler ölmedi mi?

abi olay o degil ya verilen zam konulan zamları karşılamıyor sigarja gibi bir şekilde bunada para buluyoruz ayırıyoruz sorundegil ama bu çark illaki bir yerde duracak.ingilterede metroya zam geldi diye insanlar protesto etti 1 gün hiçkimse metroya binmedi dünyanın zararını ettiler ve zammı geri çektiler.aynı hesap.çok degil 1 haftalık bir protesto hiç olmadı 2-3gün hiçkimse almasa bu zamlar geri çekilecek.çekilmez gibi geliyor ama her milletten daha inatçı bir milletiz aslında kafaya koydukmu yaptırmıcagımız iş degil.
ama hep aynı düşünce kaç kişi yapıcakki ne anlamı var birşeyi degiştiremeyiz.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 27, 2014, 01:57:31
Ya yanlışlık olmasın her zaman 2.44.den aldığım yerden bugün 2.40.dan lpğ.yi fulledim. :o :(

burdada hala 2,27 ama yavaşça uygulıcaklardır abi.bazen indirim yapıyolar öle o bi istisna bence.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Eylül 27, 2014, 09:57:09 »
Yazacak çok var ama bende Türkçe bitti. Şehitleri kemikleri sızım sızım sızlıyor. Kendi adıma Fevzi Çakmak emrinde güney cephesinde gazi dedemin kanını bu edep noksanlarına helal etmiyorum..... 4 000 yıl şanlı geçmişi olan bir millet elbet bu gaflet uykusundan uyanır.... Bu kadar şeref yoksununa onca zam gelirken  benzine 1 kuruş zaman gelmiş ne olur ki. Çıtayı yükseltiyorum v6 değil V8..... Yansın.......
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Eylül 27, 2014, 11:11:10 »
taksiciler neden ayaklanmadı.
zamdan hemen sonra davutoğlu neden gecenin bir vakti taksicilerle buluşup çay içti?
dizele da zam gelirse bu ülkenin taşımacılık sektörü isyan çıkartmaz mı?
ha bir de hayırlı olsun iyi oturdu !!!!
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Eylül 27, 2014, 11:25:21 »
Yazacak çok var ama bende Türkçe bitti. Şehitleri kemikleri sızım sızım sızlıyor. Kendi adıma Fevzi Çakmak emrinde güney cephesinde gazi dedemin kanını bu edep noksanlarına helal etmiyorum..... 4 000 yıl şanlı geçmişi olan bir millet elbet bu gaflet uykusundan uyanır.... Bu kadar şeref yoksununa onca zam gelirken  benzine 1 kuruş zaman gelmiş ne olur ki. Çıtayı yükseltiyorum v6 değil V8..... Yansın.......

Doğru söze söze söylenecek bir şey yoktur. Ogün'ünde dediği gibi zam olaylarına sessiz kaldığımız için sürekli yükleniyorlar. örnek ile açıklamak gerekirse;

Büyük şehirlerdeki akaryakıt istasyonlarının günlük ortalama satışları 20.000-35.000 lt arasında ve lt başı temiz kar 0,20-0,35 krş arasında değişmekte buda günlük temiz istasyon karının  5bin ila 13 bin tl arasında değiştiriyor. Bunu haftaya hatta aya vurduğumuzda ki bu sadece yakıt bunun marketi kafesi yıkaması yağlaması var haftada 50.000 tl'i rahat buluyor ve hatta geçiyor. Sadece benim bulunduğum bölgede 100 e yakın üzerinde istasyon var bir haftada kaybedilecek toplam tutar 1.000.000,00TL nı çok rahat bulur. Bunun neticesinde gerek bizlerin isyanı gerek istasyon sahiplerinin isyanı sayesinde istemeden de olsa büyük bir vergi indirimine gidilecektir diye düşünüyorum.
Verdiğim rakamlar nettir. Devletin vergi kaybı KDV,STOPAJ,KURUM GEÇİCİ VE GELİR VERGİ+ÖTV ilave edersek sadece bu bölgede 1 milyol tl nı bulmakta. Bu kaybın devamı büyük zararlar doğuracağından hiçbir devlet bunu göze alamaz.
Sektörde olan birisi olarak kesinlikle sesimizi çıkarmalıyız. Ayrıca verdiğim rakamlar minimum değerler üzerinden hesaplanmıştır.
Örnek 95 oktan kurşunsuz benzinin vergisiz Türkiye LT fiyatı 1,78870' dir. Gerisini siz düşünün artık.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...