0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
96-97-98 yıllarında markette çalışırdım sabah 8 de dükkanı açıp akşam 11 olana kadar tam 5 defa şeker fiyatı değiştirdiğimizi bilirim. akaryakıtın zamlanmasını kimse takip edemezdi etmezdi de zaten. her neyse geçmişi malum çoğumuz biliyoruz. biz herşeyi hemen bir anda olsun istiyoruz ama zamanla olacak işler. sabır sabır sabır. her ıvır zıvıra yol kapatan taş atan sokakları rezil eden zihniyet petrol zamlarında ses çıkarmazlar çünki petrol onlarındır ve ses çıkmasını istemezler.siyaset bir sistem. A - B - C partisi fark etmez hepsi aynı sistemin bir parçası. ve sistem her türlü vatandaştan beslenir yani bizden.5 yılda bir yaptığımız tek şey A - B - C partilerine sistemin parçasına birbirimizi al aşağı edercesine körü körüne bağlanıp doğru ya da yanlış taraftar olup arkasından koşarız. koşmayanlarımız da bir o na bir buna deneme yanılma yaparız. A veya B veya C fark etmez hepside sistemin bir parçası. gelin hep beraber sandıpğa gidelim ve o pusulaya A B C hiç birine işaretleme yapmadan boş olaraktan atalım.sisteme dur demek için. düşünsenize % 5 gibi boş pusulaların çıktığını tepki işte böyle olur.***şahsi fikrimdir. farklı düşünene de saygım çoktur.
yeni konu açmak istemedim sadece yeni bilgi olsun yeni zam hayırlı ugurlu olsun diye.10krş daha zam geldi bugun yarın vs tüm illerde etkisi görülür.istanbulda zaten gelmiş olması lazım.
Kış yaklaşıyor doğalgazlar kullanılacak, para kazanma vakti geldi. Zaten bir iki ay sonra benzin ile gezmek daha mantıklı olacak, aynı değerleri yakacak.
ne kadar oldu şimdi son zamla ?
Yuhh diyorum artık insanlar araçlarına binemez hale gelecek .Valla ben benzinli kullanıyorum iyiden iyiye lpg düşünmeye başlamıştım ki .Bu okuduğumdan sonra bir anlamı kalmadı .Artık dizel bakacaz
Kış geliyor ya lpg artar sürekli. 3 tl olur ocak ayinda. Ama yetmez 5 tl olmalı. Benzibde 10, mazot 7, lpg 5 tl olmalı. Bizimki gibi zengin bir ülkeye bu akaryakıt fiyatları hiç yakışmıyor