Gönderen Konu: LPG ye büyük zam !!!  (Okunma sayısı 11624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG ye büyük zam !!!
« Yanıtla #120 : Aralık 06, 2013, 22:27:57 »
96-97-98 yıllarında markette çalışırdım sabah 8 de dükkanı açıp akşam 11 olana kadar tam 5 defa şeker fiyatı değiştirdiğimizi bilirim.  akaryakıtın zamlanmasını kimse takip edemezdi etmezdi de zaten. her neyse geçmişi malum çoğumuz biliyoruz. biz herşeyi hemen bir anda olsun istiyoruz ama zamanla olacak işler. sabır sabır sabır.
 her  ıvır zıvıra yol kapatan taş atan sokakları rezil eden zihniyet  petrol zamlarında ses çıkarmazlar çünki petrol onlarındır ve ses çıkmasını istemezler.
siyaset bir sistem. A - B - C partisi fark etmez hepsi aynı sistemin bir parçası. ve sistem her türlü vatandaştan beslenir yani bizden.
5 yılda bir yaptığımız tek şey A - B - C partilerine sistemin parçasına birbirimizi al aşağı edercesine körü körüne bağlanıp doğru ya da yanlış taraftar olup arkasından koşarız. koşmayanlarımız da bir o na bir buna deneme yanılma yaparız. A veya B veya C fark etmez hepside sistemin bir parçası.  gelin hep beraber sandıpğa gidelim ve o pusulaya A  B   C  hiç birine işaretleme yapmadan boş olaraktan atalım.
sisteme dur demek için.
düşünsenize % 5 gibi boş pusulaların çıktığını tepki işte böyle olur.
***şahsi fikrimdir. farklı düşünene de saygım çoktur.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Aralık 06, 2013, 22:27:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Aralık 07, 2013, 00:15:15 »
İktisatta gene öyle birşey söz konusu olamaz :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Aralık 08, 2013, 11:16:04 »
96-97-98 yıllarında markette çalışırdım sabah 8 de dükkanı açıp akşam 11 olana kadar tam 5 defa şeker fiyatı değiştirdiğimizi bilirim.  akaryakıtın zamlanmasını kimse takip edemezdi etmezdi de zaten. her neyse geçmişi malum çoğumuz biliyoruz. biz herşeyi hemen bir anda olsun istiyoruz ama zamanla olacak işler. sabır sabır sabır.
 her  ıvır zıvıra yol kapatan taş atan sokakları rezil eden zihniyet  petrol zamlarında ses çıkarmazlar çünki petrol onlarındır ve ses çıkmasını istemezler.
siyaset bir sistem. A - B - C partisi fark etmez hepsi aynı sistemin bir parçası. ve sistem her türlü vatandaştan beslenir yani bizden.
5 yılda bir yaptığımız tek şey A - B - C partilerine sistemin parçasına birbirimizi al aşağı edercesine körü körüne bağlanıp doğru ya da yanlış taraftar olup arkasından koşarız. koşmayanlarımız da bir o na bir buna deneme yanılma yaparız. A veya B veya C fark etmez hepside sistemin bir parçası.  gelin hep beraber sandıpğa gidelim ve o pusulaya A  B   C  hiç birine işaretleme yapmadan boş olaraktan atalım.
sisteme dur demek için.
düşünsenize % 5 gibi boş pusulaların çıktığını tepki işte böyle olur.
***şahsi fikrimdir. farklı düşünene de saygım çoktur.

Oyu boş atalım akp zaten oy patlaması yapar oylarıda boşa atarsa millet boşa atılan oylarda akp nin haznesine gider.

Sabır sabır mı neyin zamanı neyin sabrı ya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Eylül 26, 2014, 01:36:59 »
yeni konu açmak istemedim sadece yeni bilgi olsun yeni zam hayırlı ugurlu olsun diye.10krş daha zam geldi bugun yarın vs tüm illerde etkisi görülür.istanbulda zaten gelmiş olması lazım.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Eylül 26, 2014, 08:45:47 »

yeni konu açmak istemedim sadece yeni bilgi olsun yeni zam hayırlı ugurlu olsun diye.10krş daha zam geldi bugun yarın vs tüm illerde etkisi görülür.istanbulda zaten gelmiş olması lazım.
ne kadar oldu şimdi son zamla ?
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Eylül 26, 2014, 09:57:34 »
Kış yaklaşıyor doğalgazlar kullanılacak, para kazanma vakti geldi. Zaten bir iki ay sonra benzin ile gezmek daha mantıklı olacak, aynı değerleri yakacak.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Eylül 26, 2014, 10:01:45 »
Kış yaklaşıyor doğalgazlar kullanılacak, para kazanma vakti geldi. Zaten bir iki ay sonra benzin ile gezmek daha mantıklı olacak, aynı değerleri yakacak.

İki sene kadar önceki zammı hatırlarsınız. Yine bu mevsimdi ve bir kaç ay içinde lpg 40 krş civarı zamlanmıştı. 2,27 den aldığım lpg yi 2,5 ay içerisinde 2,70 lere almıştım. Ardından malum 3,00 ü görmüştü.

Özellikle kasım ayından sonra kışın bitimine kadar aracımı tamamen benzinde kullanmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Eylül 26, 2014, 10:04:50 »
Üzülmeyin arkadaşlar, yakında benzinde artar aynı hesaba gelir :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Eylül 26, 2014, 10:21:49 »
Yuhh diyorum artık insanlar araçlarına binemez hale gelecek .Valla ben benzinli kullanıyorum iyiden iyiye lpg düşünmeye başlamıştım ki .Bu okuduğumdan sonra bir anlamı kalmadı .Artık dizel bakacaz
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '13
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Eylül 26, 2014, 10:30:04 »
Kış geliyor ya lpg artar sürekli. 3 tl olur ocak ayinda. Ama yetmez 5 tl olmalı.  Benzibde 10, mazot 7, lpg 5 tl olmalı. Bizimki gibi zengin bir ülkeye bu akaryakıt fiyatları hiç yakışmıyor  >:( :kötü:
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #130 : Eylül 26, 2014, 10:53:15 »
ne kadar oldu şimdi son zamla ?
ureticiden ureticiye degisirt ankarada ama benim kullandigim milangaz 2,37 olur.shel falan 2,60-2,70 bandina gelir buyuk markalar

Mesaj Birleştirildi: Eylül 26, 2014, 10:56:23

yok artık  :) sadece 10krs zam geldi yaa.muhakkak temiz guzel bi zam ama hala bir depo doldurmak arasinda ucurum var lpg ve benzin arasinda.5krsta indirim gelcegini dusuncek olursak 1ay sonra falan.zam gelmesi kotu oldu ama benzine daha cok uzun yol var.78tl ye degilde 90tl ye 460km yol yaparim yani

Mesaj Birleştirildi: Eylül 26, 2014, 10:59:13
Yuhh diyorum artık insanlar araçlarına binemez hale gelecek .Valla ben benzinli kullanıyorum iyiden iyiye lpg düşünmeye başlamıştım ki .Bu okuduğumdan sonra bir anlamı kalmadı .Artık dizel bakacaz

zam rekormeni olma yolunda gidiyor hic sözüm yok ama ne benzin ne dizel suan hala yanina yaklasamaz yani bukadar umutsuz olmamak lazım. Lt bazinda evet onde olabilir ama hala bir depo ile alinan yol bazinda hala cok cok onde lpg bianda 10krs ile bunun bozulmasi mumkun degil ya.gorduler gelir kapisini kullanıyorlar.gene indirim gelcektir muhakkak.ama kotu oldu tabikide

Mesaj Birleştirildi: Eylül 26, 2014, 11:02:42
Kış geliyor ya lpg artar sürekli. 3 tl olur ocak ayinda. Ama yetmez 5 tl olmalı.  Benzibde 10, mazot 7, lpg 5 tl olmalı. Bizimki gibi zengin bir ülkeye bu akaryakıt fiyatları hiç yakışmıyor  >:( :kötü:

lpgyi benzine dahada yaklastiramazlar diye düşünüyorum yoksa bu gelir kapisindan olurlar.muhakkak birsure sonra indirim gelcektir max ocak ayina kadar fiyat tekrar inmis olur diye dusunuyorum.dogalgaz aylarina geldik diye bole oldu bence.cok guzel gelir kapisi yakaladilar ellerinden kaciramazlar maalesef nekadar artsada devam iste dediginiz gibi halkimiz zengin odernparasini ayni sekilde gezer umru olmaz.nasilsa kredi karti var
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Eylül 26, 2014, 11:26:50 »
Tahmin ediyorum kıştın 3 - 3,20  arasında gaz alırız. Geçen sene 2,70'den 3 dolaylarına fırlamıştı bir anda.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #132 : Eylül 26, 2014, 11:35:57 »
ben gene rekor bi zam beklemiyorum açıkcası ocaga kadar zamlı gider ocakdan sonra gene düşer diye bir beklentim var.ama rekor bir zam olmaz bu sefer.10-15krş bandında bir zamla kapatırız bu seneyi.ocakda da 7-8krş düşer diye bekliyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Eylül 26, 2014, 13:12:29 »
1.5 milyon suriyeliyi beslemek kolay değil
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Eylül 26, 2014, 18:53:40 »
10 000 litrelik depo  yaptırmayı düşünüyorum.  Toptan alacağım Po dan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Eylül 26, 2014, 18:56:01 »
Valla osman abi kacamiyoruz bi turlu bu zamdan baska bir yakit sistemi ciksa onads gecsek 3ay sonra zam fix artik :( enaz gelen zamma cik şükür deyip devam yapacak bisey yok.benzinde kapida diyolar tabi buarada
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Eylül 26, 2014, 19:05:19 »
Devlet hangi yerden haracını alacağını iyi biliyor.  Havayla çalışan arabalar piyasada olsa havayı parayla satarlar.  Bizim protesto konusunda sorunumuz var. Bu konu her gündeme geldiğinde protesto konusu da gündeme geliyor ama sonuç alamiyoruz.

Ata binsek pisliginden vergi alir bu devlet.

Şöyle bir düzeltme yapayım ; yanlış anlaşılmasın elbette vergi boynumuzun borcu.  Çark bir şekilde donmeli. Ancak biraz da vicdanli olunmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Eylül 26, 2014, 20:18:46 »
Gecen sene 3.10 a kadar cıkan lpg yaza 2.50 ye kadar indi... tavan fiyat 3 tl lpgde psikolojik tavan...erzurumda 2.38e  alıyoruz milangazdan. Olsun 2.48 olsun. 3 tlyken araba 20krş yakıyordu. 3.5 bucuk olana kadar kullanılır zaten lpg piyasasını vergisini bu büyüj sermayeyi kaybetmek istemez.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Eylül 26, 2014, 20:20:08 »
Geçin bunları arkadaşlar. Vergiymiş ,olsun. Zammış,olsun.... en az v6 arabaya binmezsem ne olayım.Ne var? bende sürünüyorum sizde...eeee neyin kahrını çekeyim.... C2H6O içenler öldü de H2O içenler ölmedi mi?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Eylül 26, 2014, 20:24:19 »
......... .......       
2011 d4d Corolla