0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vergi kaçırmanın marifet sayıldığı memleketimizde vergi almanın en kolay akaryakıttır. Herkes vermesi gereken vergiyi ödeme bilincine sahip olsa bu kadar pahalılık olmazdı. Bunlar benim acizane görüşüm.
Vatandaş nereye yükleniyorsa yani talep fazla olunca,bu zaten ekonomi kuralı fiyat artıyor.Bundan artık kaçış yok, LPG fiyatının bundan sonra ucuz olacağını sanmıyorum.Şimdi bir de tutturdular elektrikli araba,Arkadaşlar biz enerjiyi dışardan alan bir ülkeyiz.Bizim toplum olarak ucuz enerji kullanmamız hayal.
Normal.Her sektör özelleşirse ve kendi üretimimiz olan bir markamız olmadığı sürece bunlar hep olağan şeylerdir.
Lpg den sonra benzine de bu geceden itibaren gecerli 10 krs zam yapilmis..durmak yok yola devam...
arkadaşlar zamdan önce 42 lt depom 110 tl ye dolarken yeni zamla birlikte 130 tl ye doldu. aracımın kilometrede lpgde yaktığı bu son zamla birlikte km 30kuruş oldu.benzin ise son zamlı halinde aracımda kilometrede 31 kuruş yaktığını hesapladım.aradaki fark 1 kuruş sizce bu saatten sonra lpg ile mi gidersiniz yoksa benzinlemi ben benzini tercih ediyorum. en azından aracın motor ömrü azalmadığı gibi motorun istediği yakıt türü ile daha performanslı olacağını düşünüyorum. sizlerin görüşleri nedir bu konuda?