0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota bu saatten sonra ağzı ile kuş kapsa ben para verip almam çevreme de elimden geldiği kadarı ile aldırmam . Alana hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullansın .
mahmutcum bakma sen toyota gene içlerinde en iyisi.Diğer firmalar daha ucuzca yaklaşabiliyor.Beyın cerrahı bir abinin 2011 tdi passat aracındada yag yakma sorunu var.Bayının verdıgı cevap daha ilginç bazı larında yag yakabiliyor yapacak birşey yok.Bagajda yag bidonu ile geziyor.Şİmdi toyota sorununu örtbas etmıyor.yag yakan motorlarını yapmaya çalısıyor.İnan kardeş şikayet var coma gir millet neler cekıyor.Bİz dizellerden önce benzınlılerde surasından burasından cızırtı gelıyor dıyorduk araçlarımızın.ordakilerini git bir oku das autoyuda oku renoyuda citroenıde.gene en ıyısı honda ile toyota gibi.Ben bu mazdaları çok merak edıyorum.yenı kasamazda 3 cok güzel duruyor.Türkiyeye gelmedı henuz.ama onlarda 1,6 dizelde var.Kul yapımı sorun cıkabiliyor.Sorunsuz araba yok.Atıp tutmayla olmuyor.Sen alırsın almazsın kardeş sen bilirsin.parada senın zevk te senın.Çok arastırınca dahada sorunlu oluyor .
çıksın 1.6 dizel ama otomatik olsun ya:((( yoksa ne anlamı kalır sadece manuel çıkarsa... mm de olmasın tam otomatik olsun.. corollamı alırken bayide sormuştum böle dizel tam otomatik olursa deşir miyiz uygun bi fiyata die.. adamlar olur hocam hallederiz demişti.. peki kredi ne olacak aracı kredili aldım dedim.. onu da hallederiz siz merak etmeyin demişlerdi.. hadi hayırlısı bakalım
Konu dışı gereksiz polemik oluşuyor.Fikirlere saygı duyulur ama konu tartışmaya döndü.
mahmutcum ya bayı sana bu modellerın su serilerinde yag yakma var.Size denk gelmış kısmet artı.Yag ekleyıp gezın bişey olmaz dese ne dıyeceksın
Abi beni salak , aptal yerine koymasından iyidir . Adamlar bana sen 10000 km yi 6 ayda tamamlamıyorsun ondan yağ özelliğini kaybediyor ve 6. aydan sonra eksiltmeye başlıyor dedi şok oldum . Bende tamam işimi gücümü bırakıp 10000 km yi 1 ay içinde yapacam eğer eksiltme devam ederse ne yapacaksınız dedim bana cevap veremediler . En son ayıp ya dedim yapamıyorsunuz karşınızdakini salak yerine koymayın dediğinize salak inanmaz dedim çıktım bayiden . Neyse abi fazla uzatmayak konu yine değişmesin ben sizin kötü niyetinizin olmadığını biliyorum . Bu sorun daha önce çok yazıldı çizildi forumda ama inanın vw nin sergilediği tavır toyotanın sergilediği tavırdan daha iyi hiç olmazsa müşteriyi sorunu çözeceğiz diye oyalamıyor. İnanın toyota sorunu çözememesine rağmen aynı çözüm yolunu halen teklif ederek müşterileri oyalamaya devam ediyor . VW müşterileri oyalamadığından hiç olmazsa hakkını hukuki yolla arayacak müşteriler oyalanmamış oluyor .VW nin sergilediği tavır daha iyi derken onun sergilediği tavırda hoş değil ama hiç olmazsa adamlar açık açık bu sorunu biz çözmüceğiz deyip hiç olmazsa müşteriyi ümitlendirmiyorlar . Doğru olan her iki firmanın gerekirse arabayı değiştirmeye gitmesi hatta gerekirse iade almasıdır ama bu yöntemi Türkiye'de uygulayacak hiç bir marka yok . Böyle bir sorunu Mercedeste de yaşasanız sonucu müşteri mağduriyeti olacaktır . Yok abi Tuncay abi ile biz her türlü anlaşırız . Bende konuyu daha fazla uzatmama taraftarıyım ve herkesten uzatmaması için rica ediyorum .
Timuçin abi sanırım tam otomatik hayal sadece düz vites olacak. Auris ve corollaya da bu motor verilmeyecek yani saçma sapan işler.
audi 5 2.0 dizel 5000 km de 1.5 litre eksiltiyor ama sahibinde gık yok çünkü yağ eksiltmeye alışmışlar, biz eski toyotalarda yağ eksiltme görmediğimizden yeni teknoloji motorların yağ eksiltmesini kabullenemiyoruz. çok övülen bmw 1.6 dizellerde yağ eksiltmesini göreceğiz tabi Allah kısmet ederse.