0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audi 5 2.0 dizel 5000 km de 1.5 litre eksiltiyor ama sahibinde gık yok çünkü yağ eksiltmeye alışmışlar, biz eski toyotalarda yağ eksiltme görmediğimizden yeni teknoloji motorların yağ eksiltmesini kabullenemiyoruz. çok övülen bmw 1.6 dizellerde yağ eksiltmesini göreceğiz tabi Allah kısmet ederse.
dizel olupta yağ eksiltmeyen marka model varmı zaten dizelin doğasında yağ eksiltme vardır verso 1.6 dizel için sadece düz vites handikap mutlaka otomatik ile birlikte gelmesi lazım (şubat içinde verilecek 2014 model olarak dizeller), ayrıca auris ve corolla içinde 2014 haziran gibi 1.6 dizel verileceği bilgisini aldım ama bu toyota son anda ne yapar eder belli olmaz
Zaten bu motor yağ eksiltiyor. Ama kullananlar bu kadar performans başka türlü olmaz diyor ve yağ ilave edip bakım zamanı normal bakım yaptırıyorlar. Bizdeki sıkıntı hacmine göre fazla yağ eksiltmesi. Yoksa bu tür turbolu bir motorun hiç yağ eksiltmemesi gördüğüm kadarıyla anormal.Eşimin duster'ı 1.5dci Renault motoru kullanıyor şu an 15000km yaptı eksilen yağ 0.5l. Benim araç 6000km yaptı eksilen yağ yine 0.5l.
Hasancığım aman renault motorla toyotayı kıyaslama şu anda TRde en çabuk biten motor 1.5 dci renault motor.
Bu motor avensis satislarini arttirir lakin corollaya da son dk degisikligi ile eklenirse cooook satacagini dusunuyorum. Hele de dizel almak isteyip 1.4 u begenmeyenler ragbet edecektir
bmwnin motoru hassasdır özellikle dizeli daha hassastır keşke mercedesin dizel motorunu kullansa süper olur
Mercedes'in en küçük dizel kaç litre?
Abi yazdığım gibi renonun 1.5 dizelini kullanıyor . A180 cdi da .