0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi bn 2005 rav4 tüplü kullanıyorum. otomatik vites.aldığımda tüplüydü zaten. bn taktırmadım yani.cok fazla teknik bilgi verebilecek birisi de değilim ama tek diyebileceğim15.000km'dir kullanıyorum ve en ufak bir arıza yaşamadım.... araba bir kez stop bile etmedi . ne çekişten düştü ne bir şey. köpek gibi de gidiyor.sadece bazen rolantide ışıklarda beklerken falan biraz titreme yapıyor o kadar. onun dışında en ufak bir şey görmedim. yakıt hesabı da şöyle yaptım ben,45lik tankı tam doldurunca (90tl civarı) 250 km de bitiyor. agresif kullanırsan tabi bu rakamlar çok düşüyor. ama ortalama kullanımda 200-250 km arası götürüyor. şehir içi tabi hep. şehir dışında illa ki artar.
2013 Mayıs sonunda aldığım yeni 2.0 Rav4 Multidrive S 4x4 aracıma lpg taktırmak istiyorum. Karaman'da oturuyorum. Konya'da tavsiye edebileceğiniz bir marka ve servis var mıdır? Selamlar.
Ali bey konyada kendi aracıma montaj yapan genç oto gazı tavsiye ederim ayrıca yine ademler otogazda konyada ünlü ve isim yapmış yerlerdendir. siz önce markaya karar verin ona göre tavsiyede bulunabilirim.
45 lt lik tankı nasıl 90 tl ye dolduruyorsun ? 45 lt ile 250 km mi yapıyorsun?125 km de 22,5 lt mı yakıyorsun yani? ya bu hesapta ya da sende bi yanlışlık var . Aynı hacime sahip avensis bile 15 lt yakmazken sıralı sistem lpg 22,5lt yakması imkansız. Ne kadar zorlarsanız zorlayın
vallahi yanlışlık yok.bugün aldım daha 38 lt 'yi 112 TL'ye doldurdum yeni zamdan sonra.45 yanlış yazmışım. 40 lite alıyor tank.40 litre LPG ile 250 KM gidiyorum.belki aracımda sorun vardır orasını bilemiyorum henüz
Teşekkürler Feyyaz bey. Bu yeni kasalarda (2013) motor da değiştiği için tüp olmuyor gibi bir şeyler duymuştum. Onun için tereddütlüyüm. Marka olarak da BRC de olur Prins de. Ama tabii yeni Rav4 için hangi marka uygun olur bilemiyorum. Birde Teleflex diye bir marka varmış. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
2005 RAV 4 .Şehir içi 22 LT lpg ile 200 km gidiyorum.km de 330 kr civarı yakıyorum.Bence sizin araçta bir gariplik var.
Ali bey lpg taktıracağım zaman bende 3 marka arasında kaldım ve baya araştırdım. prinsin tek özelliği enjektörleri (ben prins distribütörü ile telefonda görüştüm bana verdiği cevap buydu). teleflexde durum biraz farklı montajı biraz sıkıntılı mutllaka uzman bir kişinin yapması lazım brc ise sıkıntısız ama aracınız için biraz düşük kalabilir. ben bu yüzden prins ile aynı enjektörlere sahip kitmtm yi taktırdım netten araştırabilirsiniz brcden 300 tl civarı daha fazla iki yıldır ve 30000km dir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. özelden mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım sonuçta konyada gerçekten bu işi layıkı ile yapan yerler var.