Gönderen Konu: RAV 4 lpg ile uyumlu değil mi  (Okunma sayısı 23881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '04
  • 4 kere teşekkür etti
  • 56 kere teşekkür edildi
Ynt: RAV 4 lpg ile uyumlu değil mi
« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2013, 03:28:54 »
BU HAFTA PERiyodik ve 150bin bakımına gitmek istiyorum.

ankara'da gerçekten güvendiğiniz bir usta var mı toyota rav4 için..

toyan 700 tl periyodik bakım masrafı istedi. benim vermeye niyetim yok şimdilik..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2013, 03:28:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 21, 2013, 23:38:01 »
halil bey ven gaziantep te ikamet ediyorum ama ankaraya her yaz gelirim.bakimlarimi da sasmazda dortnal toyota var.sadik ustaya yaptiririm.kendileri kaliteli iscilik ve iyi esnaflar. .yaptiklarinin sonuna jadar arkasindalar.bu yaz  70 bin bakiminda on balatalar v kayisi değiştirdi ler.taktiklari on balata ses yapiyordu. telefonla yeni balata takimini antepe gonderdiler..ben güveniyorum. forumda cok  giden arkadas var dortnal toyotaya.gecen eskiden mardinde beraber calistigimiz bir abinin mmt corollasinda vitese gecmiyormus.servis 2500 lira dislilete demisler.masraf artabilir falanda filan.onuda dortnal toyotaya gitmesini onerdim.sadece 150 lira ta bir disli degiserek kurtarmisti..neyse gidin bakin isterseniz sadik ustanin nosunuda özelde n gonderebilirim
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 22, 2013, 01:10:22 »
Teşekkür ederim. Biraz araştırınca birçok arkadaşımın Teleflex gfı taktırdığını öğrendim. Konya Doğaner Kardeşler'de ben de taktırdım. İlk depo 39 lt aldı. Simit 47 lt tank. Değerleri burada paylaşmak istiyorum. Herhalde birkaç güne kadar belli olur. İlgi alakanıza tekrar teşekkürler.
Hayırlı olsun Ali bey Doğaner hem prins hem de teleflex takıyor.Asıl meslekleri ağır dizel araçlar için motor ustalarıymış. Telefleksin montajı hakkında beni biraz korkutmuşlardı(manifoldu deliyoruz bu iş hata götürmez falan demişlerdi bende o yüzden biraz çekinmiştim.) bide 1100 Euro gibi bir rakam vermişlerdi fiyat olarak o zaman Ankara bayi bana 950 Euro demişti. fakat taktıran arkadaşlar çok memnun kaldıkları söylediler.(2012 avensis ve civic) özellikle yakıtının da çok az olduğunu söylüyorlardı. tekrar hayırlı olsun özellikle tüketim hakkında bilgilerinizi merak ediyorum.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 6800
« Yanıtla #23 : Ocak 26, 2014, 21:18:54 »
Arkadaşlar bu LPG harika bir şey. Belki marka da etkiliyordur ama çok memnunum. Çekişte en ufak bir fark yok. Benzin ile ne kadar km yol gidiyorsa LPG ile de o kadar yol gidiyor. Tasarruf yüzde 40. O da benzin ile LPG fiyat farkı. Motor kaputunun içine bakanlar " bu kit ne kadar küçükmüş " diyorlar. (Yağlama hortumlarını kit hortumu sanıyorlar). Tabii çok hoşuma gidiyor. Plastik korumayı çıkarınca görünüyor. Ama hakikatten de çok intizamlı ve güzel montaj var. Yapanların ellerine sağlık. Şiddetle tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 26, 2014, 22:50:04 »
Arkadaşlar bu LPG harika bir şey. Belki marka da etkiliyordur ama çok memnunum. Çekişte en ufak bir fark yok. Benzin ile ne kadar km yol gidiyorsa LPG ile de o kadar yol gidiyor. Tasarruf yüzde 40. O da benzin ile LPG fiyat farkı. Motor kaputunun içine bakanlar " bu kit ne kadar küçükmüş " diyorlar. (Yağlama hortumlarını kit hortumu sanıyorlar). Tabii çok hoşuma gidiyor. Plastik korumayı çıkarınca görünüyor. Ama hakikatten de çok intizamlı ve güzel montaj var. Yapanların ellerine sağlık. Şiddetle tavsiye ederim.

Aman nazar değmesin. Mutlu sürüşler. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 6800
« Yanıtla #25 : Ocak 27, 2014, 12:35:22 »
Aman nazar değmesin. Mutlu sürüşler. :)
Allah cc razı olsun olsun. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '04
  • 4 kere teşekkür etti
  • 56 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 28, 2014, 10:18:20 »
benim rav4 te MTM takılı cok da memnunum.