Gönderen Konu: İstanbul Anadolu Yakası Servis Önerisi  (Okunma sayısı 14883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
İstanbul Anadolu Yakası Servis Önerisi
« : Kasım 28, 2013, 17:22:09 »
Arkadaşlar forumda yeniyim servis araştırırken siteyi buldum üye oldum. Servis sormak kurallara uygun değilmi bilmiyorum ama ben aracımı Servise götürmek istiyorum aracımı garantiden yeni çıktı Anadolu yakasında Kartal Kadıköy arasında önereceğiniz biryer varmı ? Temiz ve ilgili bir servis ? önerileriniz için teşekkürler 

Toyota Club Türkiye

İstanbul Anadolu Yakası Servis Önerisi
« : Kasım 28, 2013, 17:22:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Ynt: İstanbul Anadolu Yakası Servis Önerisi
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2013, 17:22:56 »
Bostancı köprüsünün oradaki sanayide Ricar toyota servisi var özel. Ben oraya götürüyorum 20 yıldır sanayi sitesinde bulunuyor sağlamdır, güvenilirdir.  Sanayi içinde G blokta google den ricar oto yazınca çıkıyor buradan link vermeyeyim reklam olmasın saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2013, 13:18:12 »
Bostancı köprüsünün oradaki sanayide Ricar toyota servisi var özel. Ben oraya götürüyorum 20 yıldır sanayi sitesinde bulunuyor sağlamdır, güvenilirdir.  Sanayi içinde G blokta google den ricar oto yazınca çıkıyor buradan link vermeyeyim reklam olmasın saygılarımla

gürcan bey konu benimde ilgimi çekti peki fiyat konusunda önerdiğiniz servis nasıldır? gğvenirliliğine eyvallah:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Ocak 01, 2014, 21:39:36 »
merhaba
fiyat düşük diyemem ama usta çok ilgili zaten fiyat düşük çekenlere dikkat derim. burası 20 yıllık özel servis toyota başta olmak üzere tüm araçlarımı güvenle teslim ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • herşey buvatan evlatlarının eğitimi için...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 119000
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 01, 2014, 22:04:26 »
ri-car ı zaman zaman duyuyorum
genelde işçilik için iyi şeyler söyleniyor
peki parça ihtiyacında nasıl yardımcı oluyorlar?mesela kaliteli japon parçaları uygun fiyata temin edebiliyorlar mı?
ben güngörende toyotronic mithat ustaya gidiyorum memnunum ama uzak kalmaya başladı , artık zorlanıyorum açıkçası ri-carı denemeyi düşünüyorum.

merhaba
fiyat düşük diyemem ama usta çok ilgili zaten fiyat düşük çekenlere dikkat derim. burası 20 yıllık özel servis toyota başta olmak üzere tüm araçlarımı güvenle teslim ediyorum
Ataşehir Final Anadolu Lisesi ; Kurucu & Müdür _ Fizik  & Fen Bilimleri öğretmeni Eğitim Yönetimi Uzmanı
2001 corolla vvti-Milano sıralı lpg
2011 avensis 1.8 multidrıve s - brc comfort lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 01, 2014, 22:29:47 »
parçalar konusunda yorum yapamayacağım ama işçilik fiyatı konusunda benim denediklerim arasında en uygunu .orda ibrahim usta var bakımları ona yaptırırsanız işçiliği de gayet güzel hiç bi sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Ocak 02, 2014, 10:10:46 »
parçalar konusunda da ben yorum yapayım. Toyota teknik belgelerine sahip bir usta yan sanayi kullanırsan şunlar şunlar olur orjinal kullanırsan şunlar şunlar olur diyor. Açık seçik söylüyor yalan dolan yok. örneğin benim aracım istop ediyordu 2000 masrafı vardı sıfıra gerek yok çıkmayla hallederiz dedi yarı yarıdan daha da ucuza geldi işçilik bile almadı. Geçen hafta gittim yeni yerine taşınmış Sanayinin içinde sanayi kompleksinin içinde şimdi daha şık bir servis oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 02, 2014, 11:56:51 »
Toyota'nın kendi servisleri de var Anadolu yakasında.
Onlara neden gitmiyorsunuz ?
Pahalı olur diye mi ?
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #8 : Ocak 02, 2014, 12:05:05 »
İyi Günler Arkadaşlar

Konuları incelerken Ri- Car ibrahim usta görünce yorum yapmak istedim. Yaklaşık 3,5 yıldan servisine gidip geliyorum.

Şu zamana kadar kullandığım araçların her türlü bakımını ve sorununun ona hallettirdim. Sadece toyota ustası olarak düşünmeyin.
Bildiğim kadarıyla Toyota NATAŞ ta çalışmış birisi. Bu yüzden çevredeki herkes onu toyota uzmanı olarak bilir.
İyi bir ustalık her zaman önemlidir. Ama güvenebileceğiniz bir usta daha önemlidir. Neticede usta size şu veya bu parça arızalı
değişmesi lazım dediğinde hiçbir yorum yapamıyorsunuz. O zaman ortada sadece güven unsuru devreye giriyor.
Bir diğer güzel yanı ise bir sarf parçası (disk blata vs) idare ediyorsa. O parçayı siz değiştirmek isteseniz bile o gerek olmadığını
söylüyor. Yok yere masraf etmeniz için uğraşmıyor. Bu gibi şeyleri sadece eski müşterilerine karşı değil herkese yaptığını görebilirsiniz.
En önemli şey yakın bir akrabanız veya arkadaşınız size iyi bir usta önerisi istediği zaman gönül rahatlığıyla onu tavsiye edebilirsiniz.
Şu zaman kadar gönderdiğim hiç bir yakınımdan negatif yorum almadım. Sadece yoğun olduğu dönemlerde randevu almanız lazım.
Fiyat konusuna gelince taksicilerin orada olduğunu söylesem herhalde aklınızda bir şeyler canlanmıştır.
Ayrıca oraya gidince bir çok değişik araba görebilirsiniz. Buda sadece ustalığa değil güvene bağlı bir ortamdan kaynaklanmaktadır.

Yazdığım şeyler belki size tanışlıktan dolayı böyle yazmıştır diye düşündürebilir. Neticede her zaman işimi halleden ve
işini iyi yapan bir insanı onure etmek onun hakkı olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki art niyetli insanlar yüzünden yetkili
serviste parçalanıp duruyoruz. Bence herkes işini hakkıyla yapan kişileri duyurup diğer ihtiyacı olanlara yardımcı olmalı.
Zaten bu forumun maksadıda budur diye düşünüyorum.

Kullandığım araçlar ise ;  2001 Volvo S40, 2005 Avensis , 2000 Passat , 2007 Focus Dizel , 2008 Corolla Otomatik, 2011 Yaris.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 02, 2014, 12:11:03
Toyota'nın kendi servisleri de var Anadolu yakasında.
Onlara neden gitmiyorsunuz ?
Pahalı olur diye mi ?
Aracınız varmı bilmiyorum ama. 180 TL lik 10.000 km bakımını 650 TL ye yaptırınca ben üzülüyorum. Bu sadece
periyodik bakımdır. Eğer arıza vs çıkarsa zaten arabayı sattırmayı bile düşündürürler size. Neticede onların gideri
vs şeyleri sanayiye göre çok daha fazladır. Bu yüzden aracınız garantiden düşünce doğru sanayiye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Ocak 02, 2014, 12:30:13 »
ibrahim Usta benim hemşerimdir yanlı olmayayım, reklam olmasın diye fazla birsey yazmıyorum konu açılmışken görüşlerimi paylaşıyorum sadece ama zaten müşterileri memnuniyetlerini bir bir dile getiriyorlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ocak 02, 2014, 15:44:16 »
peki başka servis tavsiyesi olan varmı arkadaşlar??? kartalda maltepede özel servis yokmu??? ri-car dan ibrahim ustayı kabul ettik cebimizde duruyor:) başka??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 02, 2014, 17:15:12 »
Kartal oto sanayide Yıldırım Oto var. Fevzi Usta ile tanışmanız faydalı olur. O da yetkili servisten ayrılma. Konusunda iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 03, 2014, 08:46:20 »
Fevzi usta hakkında bilgisi ilgisi olan dostlar varmı peki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 03, 2014, 19:43:41 »

Mesaj Birleştirildi: Ocak 02, 2014, 12:11:03
Aracınız varmı bilmiyorum ama. 180 TL lik 10.000 km bakımını 650 TL ye yaptırınca ben üzülüyorum. Bu sadece
periyodik bakımdır. Eğer arıza vs çıkarsa zaten arabayı sattırmayı bile düşündürürler size. Neticede onların gideri
vs şeyleri sanayiye göre çok daha fazladır. Bu yüzden aracınız garantiden düşünce doğru sanayiye :)

Haklısınız. Arabam var ve bugüne kadar her 10.000 de bir biraz yolunuyoruz. Ama gerçekten anlattığınız gibi çok iyi bir özel servis varsa ve hesaplıysa ona da gidilebilir.
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 03, 2014, 20:48:51 »
Fevzi usta hakkında bilgisi ilgisi olan dostlar varmı peki?

Zaten yakınsınız. Bence bir uğrayın, benden selam söyleyin,  çay kahve içip sohbet edin. Kafanızdaki soruları sorun, endişelerinizden bahsedin. Kendiniz karar verin.

Ben çok memnunum. Arabadan iyi anlarım, ek olarak tabiri caizse kıl müşteriyim aynı zamanda. Kolay kolay bir işi beğenmem. Bugüne kadar tepemi attıran bir şey yaşamadım. Dediği doğru çıktı hep. İşini titiz ve bilinçli yapıyor. Bilmediği şeye de el atmaz. Bir üçkağıdını da görmedim bu kadar yıldır.

Ama dedim ya. En iyisi çevredeki alternatifleri bir bir ziyaret etmek. Biraz konuşunca, ortama biraz alıcı gözle bakınca az çok ne olduğunu anlarsınız. Ona göre hangisi kafanıza yatarsa onunla devam edersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 05, 2014, 10:27:41 »
Zaten yakınsınız. Bence bir uğrayın, benden selam söyleyin,  çay kahve içip sohbet edin. Kafanızdaki soruları sorun, endişelerinizden bahsedin. Kendiniz karar verin.

Ben çok memnunum. Arabadan iyi anlarım, ek olarak tabiri caizse kıl müşteriyim aynı zamanda. Kolay kolay bir işi beğenmem. Bugüne kadar tepemi attıran bir şey yaşamadım. Dediği doğru çıktı hep. İşini titiz ve bilinçli yapıyor. Bilmediği şeye de el atmaz. Bir üçkağıdını da görmedim bu kadar yıldır.

Ama dedim ya. En iyisi çevredeki alternatifleri bir bir ziyaret etmek. Biraz konuşunca, ortama biraz alıcı gözle bakınca az çok ne olduğunu anlarsınız. Ona göre hangisi kafanıza yatarsa onunla devam edersiniz.

eyvallah atilla bey bu bilgi ban yeterli:) muhtemelen bahar aylarında 50 bin için gideceğim:)) tekrar teşekkür ederim.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2014, 10:32:11
peki saygıdeğer site yetkilieri bahse konu servisleri site üyesi yaparak üyelere indirmli servis verme imkanı sunulablirmi??? önceki arabamdan dolayı kayıt olduğum sitede bu konu çok ciddi bir şekilde ele alınıyor ve uygulanıyordu,öyleki genin bir yarısı kadıköyde kalan otomobilim için müşteri hizmetlerini aradığımda tesadüfe bakınki site üyesi işyeri nöbetçi imiş sağ olsunlar geldiler baktılar sabaha kalsın dediler kadıköyden beni ve ailemi kartla kadar getirerek mağdur etmediler ertesi gün gelip aracımı çalıştırdılar üsütne üstelik beş kuruşta almamışlardı.....tabi böyle olsun demiyorum ama her konuda yardımcı oldukları gibi ciddi indirimler yapıyorlardır. sitemizde böyle bir uygulama neden olmasın? yada var ise hangi servislerde uygulanıyor???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Corolla '13
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 32000
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 10, 2014, 20:32:33 »
Yetkili servislerle ilgili 2 anım var, paylaşmak isterim ama yorumsuz. Çekmeköyde oturduğum için ve takıntılı olduğumdan yanmış far ampulunu değiştirmek üzere oradaki yetkili servise gittim. Hafta içi saat 9 idi. Derdimi söylememle farımın değişmesi arasındaki süre yaklaşık 45 dakika idi. Bundan yaklaşık 9 ay önce gerçekleşen bu olayın bir hafta sonrasında şimdi hatırlamadığım bir ikaz ışığı yandı ve öylece kaldı. Söndürmek ve kontrol amaçlı bir Cumartesi günü öğleden sonra Yeni Sahrada bulunan servise gittim. Derdimi söylememle bir ustanın yanımda belirmesi arasında 2 dakika gibi süre geçti ve yaklaşık 10 dakika sonra tekrar E-5 trafiğinde idim, para da vermedim. Ha derseniz ki periyodik bakımlar için nereyi tercih edersin? Cevabım üşenip etmeden gittiğim ve eşiminkiler de dahil tüm araçlarımı satın aldığım Kocaeli Kaya olur.
Corolla '13
active d4d m/m

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 11, 2014, 11:47:37 »
teşekkürler umut bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2014, 15:26:06 »
Merhabalae halen aynı servisi öneriyor musunuz direksiyondan tıkırtı sesleri geliyor sanırm aks kafasında sıkıntı var buraya mu götüreyim ?
bostancı yakın bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 151000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 14, 2014, 14:12:06 »
Yıldırım oto ile Dumankaya Gebze Toyota aynı fiyatlarda.Tabi ki bu durumda Dumankaya yı tercih ederim.Birkez gittim Yıldırım Otoya ..Yetkili servisten farkı yok.