Gönderen Konu: İstanbul Anadolu Yakası Servis Önerisi  (Okunma sayısı 15390 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
Ynt: İstanbul Anadolu Yakası Servis Önerisi
« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2014, 23:30:41 »
Yıldırım oto ile Dumankaya Gebze Toyota aynı fiyatlarda.Tabi ki bu durumda Dumankaya yı tercih ederim.Birkez gittim Yıldırım Otoya ..Yetkili servisten farkı yok.

bu çok ciddi bir yorum mesut bey örnek vereblirmisniz?yada detaylı açıklarmısnız lütfen...fiyat açısından yetkili servisten farkı yoksa elbet yetkili servisi tercih ederim...

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 01, 2014, 16:59:43
bu gün RİVAR ve yıldırım otoyu aradım 60000 bakımı için yıldırım otonun teelfonda bana verdiği cevap oldukca tatmin edici ve bilgilendirici bir cevap oldu ama fiyat konusunda kredi kartı ile ödeme yapackasanız yetkili servisten daha pahalıya geldiğini gördüm buna karşın RİCAR pek çok yerden daha uygun fiyat verdi.....dostları bilgilendimre adına paylaşıyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2014, 23:30:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 151000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 09, 2014, 13:11:00 »

bu çok ciddi bir yorum mesut bey örnek vereblirmisniz?yada detaylı açıklarmısnız lütfen...fiyat açısından yetkili servisten farkı yoksa elbet yetkili servisi tercih ederim...

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 01, 2014, 16:59:43
bu gün RİVAR ve yıldırım otoyu aradım 60000 bakımı için yıldırım otonun teelfonda bana verdiği cevap oldukca tatmin edici ve bilgilendirici bir cevap oldu ama fiyat konusunda kredi kartı ile ödeme yapackasanız yetkili servisten daha pahalıya geldiğini gördüm buna karşın RİCAR pek çok yerden daha uygun fiyat verdi.....dostları bilgilendimre adına paylaşıyorum.

2004 hb corolla aracimin 60000 bakimi icin bende tavsiye uzerine gittim.bana fiyat pahali gelince sonrasinda yapilan islemleri ve bakim ucreti nedir diye Dumankaya yi aradigimda 20 tl fark oldugunu gordum. Bu yuzden de Dahada gitmedim zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2014, 08:43:40 »
bende teelfonla fiyat öğrendğimde şok oldum desem yeridir.Kredi kartı ile ödeme yapmak istediğinizde +kdv ile dumankayanın fiyatını bile geçen bir fiyat verdiler bana....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 09, 2019, 14:43:44 »
Konu hakkında uzun süre kimse birşey yazmamış ama ben gibi okuyan olursa bilsin istedim.
Yumurta ağzına gelmeden daha evvel usta arayışına girdiğim için Ri-car otonun telefonunu kaydetmiştim.
Arabanın aküsü bittiği halde çekici ile Ri-cara gittim. Hem başka birşey çıkarsa bakar diye hemde bir fikir sahibi olayım istedim.
Corolla sol sahibi biri vardı aracını getirmiş. Burayı nerden buldun çok iyidir burası, tavsiye ederim burayı dedi.
Sonrasında korna bozuldu, çalmıyor
Telefon açıp kornayı sordum, abi onlarda kronik sorun getirin yapalım dedi.
Ne kadar dedim.
300 ama sana 250 dedi.
Uzaktan bir akrabam 20 TLye halletmiş onunda toyota. Yani sorunun ne olduğunu bilmeden abi sana 250  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 124000
  • Model Yılı: '14
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Nisan 07, 2023, 03:28:31 »
Merhaba arkadaşlar bende aracı yeni aldığım için ve ilk defa bir Toyota sahibi olduğum için servis bilgim yok
Konu üzerinden 9 yıl geçmiş benim arabayla aynı zaman :)
Konu güncellenirse sevinirim
Bostancı ve kartaldaki ustalar hala yerlerinde duruyor mu :)
Duruyorsa aynı kaliteye özveri devam ediyor mu tercih edebilirmiyim?
Konuyla ilgili cevaplarınızı esirgemeyin
Teşekkürler 🙏

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 14 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 07, 2023, 09:28:59 »
Merhaba arkadaşlar bende aracı yeni aldığım için ve ilk defa bir Toyota sahibi olduğum için servis bilgim yok
Konu üzerinden 9 yıl geçmiş benim arabayla aynı zaman :)
Konu güncellenirse sevinirim
Bostancı ve kartaldaki ustalar hala yerlerinde duruyor mu :)
Duruyorsa aynı kaliteye özveri devam ediyor mu tercih edebilirmiyim?
Konuyla ilgili cevaplarınızı esirgemeyin
Teşekkürler 🙏

merhaba, yakın zamanda ri-car da hizmet aldım (https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=74965.msg1151969#msg1151969) memnunum.
2007 AURİS 1.6 MANUEL, 2013 AURİS 1.4 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 OTOMATİK, 2012 AURİS 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA OTOMATİK.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1364 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 07, 2023, 11:21:54 »
Kartal oto sanayide Yıldırım Toyota servisi olacak 0532 327 29 71 ,ihtiyaç olursa gitmeden fikir alabilirsiniz,malum memnuniyet kişiden kişiye değişiyor.
Tokay Ceritoğlu