0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiçbir şekilde o kadar artırmazlar, resmi olarak belge göstermediğin durumda. Öğrenci kartlarının limiti 500-750 lira civarında olur genellikle ve sonrasında başvuru yaparsan en fazla 1000 lira yaparlar. Bahsettiğin şekilde almanın imkanı yok ne yazıkki.
ayagını yorganına göre uzat ılke.
Abi çözüm olarak ne önerirsin peki?
Abi ödeme sorun değil Ama işte resmi olarak çalışan olmadığımız için
2 yolu var kartla alabilmeni sağlayacak. Biri karta 500 lira limitin varsa 1500 lira nakit yatırıp taksitli çekmek. Diğeride bazı mail order sistemi ile çalışan yerler var, her ay kartından taksit tutarı düşüyor ancak kart limitini engellemiyor, sadece o ayki taksit tutarı kadar düşüyor limit.
Bu konudada bu kadar emin olmamanı öneririm. Şuanda sana bu söylediğim saçma gelecek belki ama şuanda çalıştığın işten ayrılmanı isteseler bir sonraki ay taksiti ödeyebilecek misin? Yani ailenin dışında güvenebileceğin net bir durum yokken bu kadar borca girmek bence mantıklı değil. Telefon için girmek hele hiç anlamlı değil, sana daha öncede söyledim yine söylüyorum 500 lira limitin varsa yatır 200 lira daha discovery al.
Telefon olayına gelince note2 de iki sene yetecek bir telefondur, hatta normal kullanıcılar için discovery bile 2 sene yeter günümüz koşullarında.
İlke bu gidiş, hayra alamet değil ya hadi bakalım hayırlısı...
Abi discovery normal kullanıcılara belki yeter ama bana asla yetmez(buna kesin eminim. Çünkü benim gibi eşdeğer kullananlar telefonun benim aceden 1 gömlek üstün olduklarını söylüyorlar. Telefonun kronik sorunları 1 ay sonra batarya sorunu olması, ölü pixel sorunu var ekranda, antutuda iyi değer göstersede gerçekte o değeri tam olarak vermiyor) O note3ü alırken baya dikkat ederim. Abi internette mail ordere baktım birşey bulamadım adam akıllı
O konuda bahsettiğim gibi illa en üst model diye bir kriter olmamalı, optimum düzeyde fiyat/ performans ürünleri seçilmeli. Mailorder ile çalışan yerleri arayacaksın ne yazıkki, yani direk şurası diyemem. Bu arada bir hatırlatma daha 2000 lira olan bir cihazı kimse kutusu açılmamış ve Türkiye garantisi ile satmaz 1600 liraya. Yani ilanı veren kişinin açıklamalarına inanma, mağazalardan aldığımız ürünlerde bile ne oyunlar dönüyor tüketicilerin bu şekilde sattığı ürünlerde neler olur düşünemiyorum bile.
Elden bakıp alırsam alırım cihazı. Cihazda ona hediye gelmiş sözde. Yine vazgeçme seviyesine getirdiniz beni heee En sonda para biraz daha biriktikten sonra alacağım bir tane skoda favorit
Telefon hediyede gelse kutusunu açmadan satmak yerine gidip mağazadan iade alabilir tutarı, eğer kredi kartı ile çekilmişse hediye çeki verirler aynı tutarda. Onuda ister kullanır isterse satar. Bilmem anlatabildim mi?
Usta sen nerelerdesin yahu... Ayda yilda bir geliyorsun lafi yerinde koyup gidiyorsun
İphone 4s 16 gb satayım sana 800 e ilke tertemiz telefonum
Buralardayım, eski bölüm yöneticim İşlerin yoğunluğundan eskisi kadar sık uğrayamıyorum. Ama kalbim hep sizinle...
Valla yokluğunda eskidik bizde abi, malum 9köyden şut dilin kemiği yok