Gönderen Konu: Kredi karti limiti arttirma  (Okunma sayısı 3267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Kredi karti limiti arttirma
« Yanıtla #20 : Aralık 04, 2013, 23:56:41 »
2 yolu var kartla alabilmeni sağlayacak. Biri karta 500 lira limitin varsa 1500 lira nakit yatırıp taksitli çekmek. Diğeride bazı mail order sistemi ile çalışan yerler var, her ay kartından taksit tutarı düşüyor ancak kart limitini engellemiyor, sadece o ayki taksit tutarı kadar düşüyor limit.

abi tahminimce 1500 tl si olsa neden taksitli olsın alacağını :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 04, 2013, 23:56:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 05, 2013, 00:06:24 »
aileden birinin kredi kartından yap alışverişi...yada ek kart çıkarttır o karta bağlı limiti 2000 olan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 05, 2013, 00:07:34 »
Eyvallah...  Boşver, sen yine  kendine  yakışanı  yap.

Aynen abi değişecek değiliz... Özür dilemesinide biliriz Dik durmasınıda çok şükür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 05, 2013, 01:22:25 »
Goren duyan nasada calisiyorsunda her 3 ayda bir uzaya uydu firlatiyorsunuz sanacak ilke. Ogrencisin la sen git al s3 mini bilemedin s4 miniyi sartlari cok cok zorlamadan kullan babalar gibi. 2000 tl kredi kartin oldugundsa sadece telefon alacagina da bu kadar eminsin yani bu ogrencilerin genel huyudur cepte para yoksa kredi kartina yasla sonra ay sonunda asgarisiydi 50 lira eksigiydi ugrasilir. Daha cesaret edemedim kendime gidip kredi karti cikartmaya cikartsam olacaklari biliyorum. Eger su anda karsilayacak paran varsa git temizinden s3mini al yada kesmez diyorsan s3 al o da mi kesmedi allahtan birseyler istiyorsun ama hayirli olmadigi kesin.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 05, 2013, 06:27:47 »
abi tahminimce 1500 tl si olsa neden taksitli olsın alacağını :)
:) :)

aileden birinin kredi kartından yap alışverişi...yada ek kart çıkarttır o karta bağlı limiti 2000 olan...
Abi suan yurtdisindan haber bekliyorum. Babam odeyecek bende ona taksitle odeyecegim :)

Goren duyan nasada calisiyorsunda her 3 ayda bir uzaya uydu firlatiyorsunuz sanacak ilke. Ogrencisin la sen git al s3 mini bilemedin s4 miniyi sartlari cok cok zorlamadan kullan babalar gibi. 2000 tl kredi kartin oldugundsa sadece telefon alacagina da bu kadar eminsin yani bu ogrencilerin genel huyudur cepte para yoksa kredi kartina yasla sonra ay sonunda asgarisiydi 50 lira eksigiydi ugrasilir. Daha cesaret edemedim kendime gidip kredi karti cikartmaya cikartsam olacaklari biliyorum. Eger su anda karsilayacak paran varsa git temizinden s3mini al yada kesmez diyorsan s3 al o da mi kesmedi allahtan birseyler istiyorsun ama hayirli olmadigi kesin.
Valla Ercument amerikan pazarinda (askeri pazar) note2 nin 200$ oldugunu bilirsen Turkiye de telefon alirmisin :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 05, 2013, 10:14:15 »
Diğeride bazı mail order sistemi ile çalışan yerler var, her ay kartından taksit tutarı düşüyor ancak kart limitini engellemiyor, sadece o ayki taksit tutarı kadar düşüyor limit.

müsadenizle düzelteyim..Mail-order kartı fiziki olarak postan geçirmeden kart no ile yapılan işleme denir.. Sizin bahsettiğiniz şey express limit.. Ama onun hem faizi yüksek hem de bir sınırı var..500 TL'lik karta 2.000 TL express limit açılmaz.. Ayrıca bu işlem hem üyeişyerine hem kullanıcıya extra maliyet doğurduğundan hemen hemen hiç biyerde yok gibi artık.. kimse tercih etmiyor..

Bu işler için en güzeli anne-babanın kartı:)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 05, 2013, 10:39:30 »
Alirim cunku telefon bozuldugunda turkiyede yetkili bi abi olacak telefonu teslim edebilecegim ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 05, 2013, 10:57:00 »
müsadenizle düzelteyim..Mail-order kartı fiziki olarak postan geçirmeden kart no ile yapılan işleme denir.. Sizin bahsettiğiniz şey express limit.. Ama onun hem faizi yüksek hem de bir sınırı var..500 TL'lik karta 2.000 TL express limit açılmaz.. Ayrıca bu işlem hem üyeişyerine hem kullanıcıya extra maliyet doğurduğundan hemen hemen hiç biyerde yok gibi artık.. kimse tercih etmiyor..

Yok hayır, bahsettiğim sistemin bizimle ilgisi yok. Yani tamamen iş yeri ile banka arasına olan bir durum. Faiz oranı bir miktar farklıdır doğru, ancak müşteri potansiyeline göre bu faizin müşterilere etkiside dağılıyor doğal olarak.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 05, 2013, 11:06:37 »

:) :) Tesekkurler abi :)

Alirim cunku telefon bozuldugunda turkiyede yetkili bi abi olacak telefonu teslim edebilecegim ;)
1 yil uluslar arasi garantisi var cihazin zaten. Yani burdaki samsung servisine verebilirsin telefonu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 05, 2013, 18:10:50 »
1 yil uluslar arasi garantisi var cihazin zaten. Yani burdaki samsung servisine verebilirsin telefonu :)

Genelde elektronik aletler garanti bitiminin ertesi aylarda tırtlıyor bunuda unutmamak lazım :D

En basitinden philips elektrik süpürgesinin motoru yandı 2 gün önce garantiye baktık 2 yıl 3 ay olmuş yine philips rondo var o da taklayı attı onunda 2 yıl 6 ay olmuş benim mp3 var philips 11 aralıkta 2.  yılına giriyor muhtemelen 2.5 yıl civarında o da taklayı atacak gibi hissediyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 05, 2013, 18:28:31 »
Genelde elektronik aletler garanti bitiminin ertesi aylarda tırtlıyor bunuda unutmamak lazım :D

En basitinden philips elektrik süpürgesinin motoru yandı 2 gün önce garantiye baktık 2 yıl 3 ay olmuş yine philips rondo var o da taklayı attı onunda 2 yıl 6 ay olmuş benim mp3 var philips 11 aralıkta 2.  yılına giriyor muhtemelen 2.5 yıl civarında o da taklayı atacak gibi hissediyorum :D
Sen şanssızmışsın hacı :D Bizim evde benden yaşlı aletler hala sapa sağlam çalışıyor. Nazar değmesin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 05, 2013, 18:33:07 »
Sen şanssızmışsın hacı :D Bizim evde benden yaşlı aletler hala sapa sağlam çalışıyor. Nazar değmesin :)
Şanssızlıktan değilde eski aletlerin sağlamlığından kaynaklanıyor. 20-25 sene önce alınan bir buzdolabı hala çalışıyorken 5 sene önce aldığınız buzdolabı sağlıklı olarak çalışmayabiliyor.  :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Aralık 05, 2013, 19:04:06 »
Şanssızlıktan değilde eski aletlerin sağlamlığından kaynaklanıyor. 20-25 sene önce alınan bir buzdolabı hala çalışıyorken 5 sene önce aldığınız buzdolabı sağlıklı olarak çalışmayabiliyor.  :)
Evet o da doğru abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 05, 2013, 19:06:38 »
o işin yolu yok İlke, adam senin neyine güvenip de versin 2000tl limiti, düzenli de ödesen bir sınırı var, hem seninki gene iyiymiş, benim kredi kartı limitim 300 TL ;)

ha ille de alacam diyorsan, söyle babana çek babanın kartından, taksit taksit de ödersin ...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 05, 2013, 20:07:51 »
o işin yolu yok İlke, adam senin neyine güvenip de versin 2000tl limiti, düzenli de ödesen bir sınırı var, hem seninki gene iyiymiş, benim kredi kartı limitim 300 TL ;)

ha ille de alacam diyorsan, söyle babana çek babanın kartından, taksit taksit de ödersin ...
Hsbc den kart çıkartmak için başvuru yaptım limiti 750 tl :) Hem aidat vs de yok :) Telefon yurtdışından gelsin belki peşinde verebilirim para şuan yavaş yavaş birikiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 05, 2013, 20:11:15 »

Ben maximum kartımı üniversitede iken arkadaşımın ısrarı ile çıkardım ve iyide oldu .Benimde limit ilk çıkardığımda 300 tl idi şu an bu rakamın çok çok üstünde aylık gelen ekstre tutarı en fazla 750 tl ve bunun en fazla 200 tl si taksittir . Kredi kartı kullanmasını bilene çok güzel bir şey en azından yüz kızartıp borç istemekten çok çok daha iyidir ama sanki alacağını geri ödemicek gibi kullananlar elindekinin her an patlayacak bir bomba olduğunun farkında değiller .

Kredi kartı kullananlara tavsiyem alacakları şeyleri öncelikle ödeyebileceklerse ve en düşük vade ile alsınlar . Alim sonra nasıl olsa bir şekilde öderim diye düşünmesinler . İnanın çevremde kredi kartı yüzünden evini satanlar tanıyorum hem öyle bir kaç kişi değil çok ciddi bir oranda . BDDK nın son düzenlemesi ile taksitlere sınırlandırma getirilmesi bence çok yerinde bir karar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Aralık 05, 2013, 20:24:37 »

Ben maximum kartımı üniversitede iken arkadaşımın ısrarı ile çıkardım ve iyide oldu .Benimde limit ilk çıkardığımda 300 tl idi şu an bu rakamın çok çok üstünde aylık gelen ekstre tutarı en fazla 750 tl ve bunun en fazla 200 tl si taksittir . Kredi kartı kullanmasını bilene çok güzel bir şey en azından yüz kızartıp borç istemekten çok çok daha iyidir ama sanki alacağını geri ödemicek gibi kullananlar elindekinin her an patlayacak bir bomba olduğunun farkında değiller .

Kredi kartı kullananlara tavsiyem alacakları şeyleri öncelikle ödeyebileceklerse ve en düşük vade ile alsınlar . Alim sonra nasıl olsa bir şekilde öderim diye düşünmesinler . İnanın çevremde kredi kartı yüzünden evini satanlar tanıyorum hem öyle bir kaç kişi değil çok ciddi bir oranda . BDDK nın son düzenlemesi ile taksitlere sınırlandırma getirilmesi bence çok yerinde bir karar .
Benimde oyle arkadaslarim var abi. Suan surunuyorlar bildigin.
Gercekten kullanabilene cok guzel bir sey :)