0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buluşma yerinin degiştirilmesi sorun degil önemli olan gönüller bir olsun.Katılım agırlıklı İstanbul Anadolu yakası uygun bir yere karar vererek yeri degiştirebiliriz ancak bu bilginin katılacak tüm arkadaşlara ulaşması için acele etmeliyiz.O zaman bu gün saat 20:00'a kadar alternatifleri degerlendirelim.Ben hiç biryer için birşey demiyorum çünkü Anadolu yakasını hiç bilmiyorum. Sonuçta Sakaryadan aracım ile gelecegimden karar verilen her yere uyarım.
bende çok istiyorum aslında katılmayı buluşmalara ama bir türlü nasip olmuyor...genelde mesafe uzak kalıyor bana...sağlık sıhhat olsunda gerisi kolay kardeşim...
agır hastalığım nedeni ile ben gelemiyorum .bir haftada iyiyleşirim dedim ama olmadı size iyi eğlenceler dilerim
ACD seni seviyoruz ))))))))) فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ
Sağlıktan gerisi yalan.Hiç önemli değil.Zaman buldukça buluşmaya çalışıyoruz zaten Eylülden beri Marmarada yapılan organize 3. buluşma olacak nasip olursa.İlerde yine gelirsin inşaallah.
Saglik olsunda gerisi bos Mustafa.
Arkadaşlar pendik kurtköyde kar yağmaya başladı. :S
akşam haberlerde bakarız istanbula kar yağdı hayat felç oldu...allah kolaylık versin...
Valla abi şuan kesildi kar yağışı. Çok az birşey yağdı. Dağa yakın olduğumuz için daha soğuk burası.
kar yağsa yumuşar zaten hava yağmayınca soğuğu yetiyor
Arkadaşlar öğlen bize misafir geleceği için sadece ikea da yaninizda olacagim malesef