0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlke Yarın Çalışıyorum İnşallah Birdahaki Buluşmada Hep Beraber Oluruz Herkeze İyi Eglenceler DilerimMesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2013, 21:41:00Mehmet Abi Çok Geçmiş Olsun ALLAH Acil Şifalar Versin İnşallah En Kısa Zamanda İyileşirsin.
ikeada ortak nokta neresi olacak arkadaşlar?
Aynen
Yorumsuz.Navigasyon bakalım İKEAya bizi götürecekmi?Ev sahipleri bunun kararını verebilirlerse daha iyi olur.
ahmet abi sakaryadan geldğini düşünerek, tem sultanbeyli gişelerden sonra fatih sultan m. köprüsü edirne tabelsasından giriyorsun 3-4 km sonra ilk sapak şile tabelasından girdiğinde 100 mt sonra ikea ve buyaka alışveriş mrkz. sağında gözükecek gördüğünde hemen sağdan ümraniye tabelası 40 mt sonra tekrar sağ ikea otopark Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2013, 00:04:13benim cep 0530 225 86 55 yol tarifi konusunda yardımcı olurum
Aç açta yol çekilmiyor.İzmitte kamyoncu konagında çorba molası ilaç gibi geldi.
Afiyet olsun abi Ben hala yataktayim valla
Yat bakalım.Şimdide Mehmetçikte çay içiyorum.
Ohh masallah abi Afiyet olsun Kurtkoyden, komple buz tutmus buralar
Oda birşeymi evden çıkınca 20 km kestirme olsun diye dag yolundan geldim komple kar kapalı idi yollar.
Buluşmaya gelen bütün abilerime, kardeşlerime teşekkür ederim çok güzel bir gündü, Muhittin abi kısa sürede fotoğraf (ve belki videoları) ekleyecektir.
resimleri ve videoyu (!) İlke ve Hakan'a yollayacağım birazdan. Yükleme işini onlar halledecekler...
Abi video superdi yavvv