0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LPG yi bu fiyata nereden alıyosun Ahmet? XXX dan mı?
Pazar günü havanın soguması bekleniyor.Sadece kapalı mekana göre giysi almayalım.Kışlık giysilerimiz araçlarda emniyet için durur açık alanda gezme kararı verir isek ihtiyacımız olabilir.
Kar yagicakmis sanirim
Arabayi verseler bizimkiler
kar yağarsa daha iyi polis amcalar kar lastiği sorarlar sadece o ehliyet yerine geçer yoksa başlarlar gerisini sormaya
ya 15 ya 16 yaşımdaydım
Programı netleştirelim arkadaşlar artık.
Malum nedenlerden dolayı önümüzdeki buluşmaya gelemiyorum ama şubatta ya da başka bir ay olan buluşmaya geleceğim söz.
Yüksek ihtimal bende geleceğim, Ümraniye IKEA'da buluşmak biraz zor olabilir başka bir mekana ne dersiniz?
Abi cogu kisi anadolu tarafinda oldgu icin ve gecemde avrupa yakasinda oldugu icin bulusma ondan ikeada yapiyoruz. Senin tavsiyen nedir abi?
yüksek ihtimal bende geleceğim.eğer Ümraniye ikea olursa tepe üstünde nur abla karadeniz mutfağı var orada kahvaltı yapabiliriz yada yemek veya en kötü çay içeriz ))
Anadolu yakasını anladım da IKEA'yı anlamadım Anadolu yakası sahili (Üsküdar, Kadıköy vs.) (sevgililer niye hep buralarda buluşur onu da çözebilmiş değilim ama) daha iyi olurdu sabah sabah.
Gercekten niye ikea oldu
bilindik bir yer ve ya otopark sorunu olmamasından kaynaklı olabilir mi ilke ?
Hmm Gercekten niye ikea oldu