0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barınaktakiler daha çok sokaktan toplanıp bakımı aşısı yapılan hayvanlar oluyor. Petshoptakiler ise daha önce sahipleri olan hayvanlar oluyor. Maddi açıdan barınak sağlık bakım açısından petshop daha iyi gibi sanki.
bazı barınakların durumu son derece iyi ve şartlar ne olursa olsun para verip bir hayvanı satın almak çok canice bir şey. petshop denilen yasal köle pazarlarına sonuna kadar karşıyım. barınaklardan da cins ve sağlıklı arkadaşlar edinebilirsiniz. always adopt, never buy.
Altına imzamı atiyorum!Ayrıca şöyle düşünün petshoptakileri illaki birileri sahiplenecek, siz barınakta daha şanssız olan bir yavruya hayat verin! Ayrıca barınaktaki hayvanları doluluk durumuna göre dışarıya salıyorlar birini kurtarmış olursunuz.Ve orada görsele göre değil size en sıcak gelen yavruyu sahiplenin.Bu sevgiyle vazgeçeceginizi sanmıyorum ama ileride vazgecersenizde kesininlike sokaga salmayin evde bakılmaya alışan hayvan dışarı salındıgında cok zorlanıyor r o vebale girmeyin...Bunları 2 köpek dostu olan biri olarak söylüyorun her türlü yardına açığım elimden geldiğince.
teşekkürler cevap için ayrıca bırakmaya niyetim yok aldım mı ölene kadar bakmak isterim barınaklara bakacam peki şöyle bir sorum olacak size cins olarak ne almamı yani neye bakmamı tavsiye edersiniz fikriniz varmı ? teşekkürler...
Abi benim calistigim yer 2 tane yavru golden aldi. Kopekler gercekten cok guzeller Soz dinliyorlar birde. Ama siz sey yazmissiniz. Aksam eve geldigimde biri karsilasin filan. Abi bunlarda cocuk gibi surekli bir ebevyen isterler.
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim cinsi belirlendi golden olacak ama en önemli kısmı nerden alınacağına barınaklarda golden cinsi köpeklerden bulabilir miyiz
yavrularının emzikle uyuduklarını biliyor muydun mesela. Ya da çok oyun sever olduklarını. Lisedeyken bir arkadaşımın vardı mesela oyun olsun diye terlik saklardı sadece, ayakkabıya dokunmazdı.
Bilmez olurmuyum Birbirini kovaliyorlar hep birbirlerinin kuyruklarini isiriyorlar vb Abi sen nerde oturuyorsun?
ertan bey çok teşekkür ederim umarım öyledir yani bizim oralardaki barınaklarda da vardır (hatay,iskenderun) önümüzdeki hafta gidecem barınağa tekrar saygılar
Mutlaka vardır, ciddi anlamda uysallar hiç üzmezler sizi, yeterki ilgilenin.
ertan bey çok teşekkür ederim umarım öyledir yani bizim oralardaki barınaklarda da vardır (hatay,iskenderun) önümüzdeki hafta gidecem barınağa tekrar saygılarMesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2013, 18:28:48kardeşim memleketten alacam hataydan ama muşa getirecem muşta bakacam
kardeşim akşam eve gelmek lafın gelişiydi ben nöbet usulü çalışıorum 3 güne bir gidiyorum zaten mutlaka haftanın 5 günü beraber olurum ama gerçekten golden cinsi köpek benim arkadaşımdada vardı bende çok beğenmiştimMesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2013, 18:21:13cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim cinsi belirlendi golden olacak ama en önemli kısmı nerden alınacağına barınaklarda golden cinsi köpeklerden bulabilir miyiz
ilk defa köpek bakacaksanız national geographic'te akşam saat 18 civarı "köpeklere fısıldayan adam" programını izlemenizi tavsiye ederim. her köpeğin karakteri farklı olabilir. bu arada yaşayacağınız yerin iklimine uygun bir arkadaş seçerseniz hem sahibi hem de köpek için daha kolay bir hayat sağlanmış olur. bu arada golden şart değil; labrador, boxer, cooker, bull terrier hatta pit bull bile bakabilirsiniz. yavru edinirseniz, o'nun karakterini siz belirleyebilirsiniz. ne kadar söz dinleyeceği, hiperaktif olup olmayacağı ya da dengeli bir kişilik sergileyebilmesi sizin elinizde.