0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol Sercan, gaziosmanpaşa karlıtepe, kentsel dönüşüm oluyor çok iyi olacak buralar dediler taşındık, gelmez olaydık. yukarıda bir arabayı patlatmışlar, bayramda geceleri uyumadım nöbet tuttum, 2. günden sonra ankaraya gittim biraz uyuyum diye Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2013, 09:33:26bu arada kamerada yazan saat yanlış, saat 06.58'de ortaya çıkıyor, ben 07.15 gibi evden çıktım. adamlardaki cesarete bak işe gidiş saatinde hırsızlık yapıyorlar.
Geçmis olsun Sefa. Valla bu tipler çok şanslı ben gecelerce araba içinde bekledim. Her gün çizilen arabaya o günlerde hiç yaklasmadilar.Kamerada aslinda çok net ama pixeli düşük kameranin yakinlastikca goruntu ciddi bozulur. Semt neresi bu arada?
senin onları takip ettiğin gibi onlarda seni takip ediyor olabilir kardeşim..adamların işi bu
sağol abi, yapacak birşey yok, alsalar teybide bende kurtulsam
pes etmek yok kardeşim alsında kurtulsunlar yok malımıza sahip çıkıcaz kaptırmayacaz...para kazanıp o arabayı almak için çok emekler harcanıyor o emekleri kendini bilmez bir hırsıza kaptırmak olmaz..
Geçmiş oslun. Bizimde aracımız dışarda kapının önünde duruyor. Garajlı bir bina yada site içi otopark şart. Ama o evlerin fiyatları da çok şişik. Araçlarımız Allah'a emanet.