0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş osun.Kameranın ve de DVR cihazın sınıfı da önemli. Hem kaliteli kamera hem de DVR desteklediği en yüksek görüntü formatın ıayarlayın,ayrıca kameraların sürekli kaydını sağlayın (harekete duyarlı kayıt olmamalı).Sizin aracı görmüşler bi defa, sürekli dolaşacaklar.Aslında caydırıcı başka bir yöntem düşünmek gerek.Kamera falan vız geliyor hırsıza. Bizim apartmana girmişler, kapşon kafada, yüzünü göremiyorusun.Kameraları fark ettiler, sonra da fener tuttularr kameraya 10-15 saniye ve bisiklet götürdüler.
abi kamerayı taktılar ama nedir ne değildir hiç anlamıyorum. görüntü kalitesinin çok kötü olduğunu takılırken söylemiştim, daha iyi bir kamera getireceğiz demişti, getirdi yine aynı. gerçi buna şükür apartmanda 4 dairesi olan insan hala kamera parasını vermedi babam cebinden ödedi.
Silahla pencerede bekleyeceksin. Çıkınca ayaklarına sıkacaksın şerefsizlerin. Başka yolu yok.Geçmiş olsun kardeşim.
Dostum geçmiş olsun ya... Dediğin gibi insanlar arsızlıkta nirvana yaptılar günümüzde resmen güpegündüz yahu!
Aslında görüntü çok kötü değil. TV kamerasi gibi çekmesini beklemeyin.En azından parazıtlenme ve ya osilasyon yok.