0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selam, uzun zamandır konu açmıyordum Dün eşim arabayla Kayınpederi ve Kayınvalideyi almaya kadar gitti , dönüşte çevirme varmış ve durdurmuşlar, Camlarda film var diye ceza keseceklermiş ama bayan olduğunu ve arkada Çocuk oto koltuğunu görünce filmlerden ceza kesmekten vazgeçmiş eee iyide sonra illaki bi ceza kesicem diyerek heralde , sis bölümündeki Ledleri görmüş sisleriniz açık diye ceza kesmeye kalkmış, eşim beni aradı , Memuru telefona istedim, durumu anlattım onlar sis farı değil , eğilip bakın LED onlar dedim ama bunlar sis dedi ve telefonu eşime uzattı, tabi sis farından Cezayı kesmiş.şimdi ben şunu anlamadım bu Auidiler Mercedesler ve bilimum diğer markaların sis bölümünde olan değişik şekillerde değişik tiplerdeki ledlerine de ceza kesiliyormu ? böyle bir şey nasıl olur aklım almıyor.sizlerinde yorumlarını merak ediyorum.Selamlar
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, ledin normal lamba olup olmadığını anlayamayan bir polis memuru gerçekten şaşırtıcı aklım hala almıyor , eğilip baksa 3 adet led var görecek, bildiğiniz led ya, insan bunu nasıl anlamaz, ama niyet belli , halkın sırtına bin ne alabiliyorsan al , bu sadece trafikte değil herşeyde böyle olmaya başladı mağlesef, 2 ay önce babamın 15 yıl önce kapattığı (tüm boprçlarını ödemeden şirket kapatılamıyor) şirket için 4 bin TL ceza geldi, şirketin eskiye dönük borcu varmış diye , ya arkadaşım, bu şirketi kapatırken devlete borcu varsa kapatamıyorsun, kapanmış olan bir şirketin borcu yok demektir, bu borç nerden çıkıyor ? düpedüz vatandaşın cebindeki parayı almaya yönelik işler, sonrada gel bu devlete güven
Maalesef ülkemizde böyle durumlarla karşılaşmak çok normal. Trafiğin altüst eden magandalara birşey yapılmazken sırf gündüz fark edilmesi kolaylaşsın diye takılan ve kimseyi rahatsız etmeyen gündüz farı için ceza yazılabiliyor. Aralık yaklaştı bütçe açık vermesin yeter. Bu aralar dikkatli olmak lazım ocak ayına kadar.
şimdi ben şunu anlamadım bu Audiler Mercedesler ve bilimum diğer markaların sis bölümünde olan değişik şekillerde değişik tiplerdeki ledlerine de ceza kesiliyor mu ? böyle bir şey nasıl olur aklım almıyor.sizlerinde yorumlarını merak ediyorum.Selamlar