Gönderen Konu: Sis Bölümündeki Ledlere Dikkat ! ! !  (Okunma sayısı 2465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '16
  • 22 kere teşekkür etti
  • 112 kere teşekkür edildi
Ynt: Sis Bölümündeki Ledlere Dikkat ! ! !
« Yanıtla #20 : Kasım 22, 2013, 14:31:39 »
Avrupa'da ceza yemekten kurtaran led gündüz farları ülkemizde ceza yazılmasına sebep oluyor. Geçen hafta beni de durdurdu polis sislerin açık diye, memur anlayışlı çıktı da olayı anlatabildim. Sisleri açtım, kapadım normal kontrolleri yaptı ve yoluma devam ettim.
2009-2012 Auris Comfort Extra LS 1.6-132PS Valvematic
2012-2016 Corolla Comfort Extra 1.4 D-4D 90 PS
2016 - Corolla Premium Navi High 1.4 D-4D 90 PS

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 22, 2013, 14:31:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 22, 2013, 19:59:13 »
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,

ledin normal lamba olup olmadığını anlayamayan bir polis memuru gerçekten şaşırtıcı aklım hala almıyor , eğilip baksa 3 adet led var görecek, bildiğiniz led ya, insan bunu nasıl anlamaz, ama niyet belli , halkın sırtına bin ne alabiliyorsan al , bu sadece trafikte değil herşeyde böyle olmaya başladı mağlesef, 

2 ay önce babamın 15 yıl önce kapattığı (tüm boprçlarını ödemeden şirket kapatılamıyor) şirket için 4 bin TL ceza geldi, şirketin eskiye dönük borcu varmış diye , ya arkadaşım, bu şirketi kapatırken devlete borcu varsa kapatamıyorsun, kapanmış olan bir şirketin borcu yok demektir, bu borç nerden çıkıyor ? düpedüz vatandaşın cebindeki parayı almaya yönelik işler, sonrada gel bu devlete güven

Mesut devlete 1 tl dahi yatırsan makbuzunu alıp saklayacaksın arkadaş. Aynı şey başımda. Öğrenciyken kullandığım kredi okul bitince hemen yapıştı yakama zamanında mahkemeye düşmeden ödedim. Şimdi bakıyorum yine ödenmemiş görünüyor :( Makbuz kayıp....
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)