0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben arkadaşı Xcarlink e yönlendirmiştim.Fakat arkadaşımız 2 teypi birlikte kullanmak istiyormuş.Fikirleri olan varsa bekleriz.
Direksiyon kumandalarında çalışmayacak. Bana mantıklı gelmiyor 120TLye Xcarlink çok daha mantıklı gibi.Senin istedigin olmazmı?Evet olur benim için çok basit.
abi aracım terra olduğu için direksiyon kumandam zaten yok o yüzden sorun olmaz xcarlink olayı gerçekten güzel fakat ojinal teyp sistemimi kaldırsada güçlü ses çıkışı alamam hem maliyetide olmıcak çünkü elimde piooneer teybim var. Diyelim ki orjinal teyp ile xcarlink kullandım bu sistemi kaldırırmı ? teyp güçlü olmasa hiç takmayı bile düşünmeyeceğim ama...Sistem şöyle; PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 KUMANDALI FOR-X 6 KANAL ANFİ vardı sattım şimdi 2 anfi düşünüyorum mono + normalHERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım (4x) PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN
Pıoneer DEH-8350 güzel bir teyptir bendede vardı yeni aracıma taktıracaktım.orjinalliği bozmamak için audıo system taktırdım teybide arkadaşıma sattım
Orjinal teypin ses cikis kalitesi oldukca düşük audio system bende düşünüyorum ama yinede yetersiz olucak keske yol bilgisayari km göstergelerinin orada olsa.
Biraz dan bizim Einstein gelir MEhmet Öztürk O bi aravE12 ye 3. teybi bile bağlamıştı Pioneer ve Müzik iş mehmetten sorulur ben ileteğim konuya uğrar
3. Teybmi
Maksat muhabbet
bende orinalliği bozulmasın diye çok araştırdım fakat ses kalitesi düşeceğini düşünerek gittim 3850 model teyp aldım çerçeve de aldım teybide saklıyorum şimdi satarken geri takarım bence hiç düşünme yol bilgisayarı nedirki sadece gideceğin km yi yazyor çokta önemli değil benim için...
ben küllügün üstüne monte ettim hosta duruyor ve tüketimide görebiliyorum diger teypten. biraz eliniz yatkınsa kendiniz bile yapabilirsiniz bosu bosuna para vermeyin konsolu sokmek zaten çok kolay sadece o cebi kesmek biraz işkence ve teyp girmedigi için tam, biraz zımpara işi görüyor resimleri eklerim müsait bi vakit. Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2013, 16:22:48yapım aşaması yok ama elimde fotograflar yani :/
Küllüğün üstünü nasıl kestiniz ? İleride aracı satarken teybi üstünde bırakmak zorunda kalmayalım Küllüğün üstünü değilde direk küllük kısmını kessek olmazmı ben sigara kullanmadığımdan orası lazım değil bana. küllüğün kapağıda kapanmıyor diye mıknatıs yapıştırdım iki tarafada öyle tutuyor. Kullanmıyorum yani. Sanırım orjinal teybe güç gidiyor cd çalar radyosu vs çalışıyor fakat hoparlörler diğer teybe bağlı haliyle sadece yol bilgisayarı olarak iş görüyor doğrumudur
küllügün arkasına teybi sokmak imkansız gibi birsey cünkü daralarak gidiyor, benimde üsteki kapak kapanmıyordu ve arabayı aldıgım gün onu zaten kırmıstım onun arkası plastik bi parca bakma boyle anlattıgıma bende gittim yaptırdım aslında ama iyice gözlemledim olayı tesisatcıda kestik arkasını elektirik bi testeri gibi ufak bi aletle ama manuel olarakta kesilecek bi parca en kotu ihtimal satarken kırılan kapagı yerine komple yapıstırmak olucak benim için bağlantı şeklide aynı dedigin sekilde yapıldı.