Gönderen Konu: 2006 corolla hb yol bilgisayarını bozmadan ayrı bir cd çalar bağlamak mümkünmü ?  (Okunma sayısı 4036 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
2006 corolla hb yol bilgisayarını bozmadan ayrı bir cd çalar bağlamak mümkünmü ? Elimde bir önceki aracımdan kalan tesisat var boş boş yatıyor. Takmayı düşünüyorum fakat yol bilgisayarınıda iptal istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ben arkadaşı Xcarlink e yönlendirmiştim.
Fakat arkadaşımız 2 teypi birlikte kullanmak istiyormuş.

Fikirleri olan varsa bekleriz.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
Ben arkadaşı Xcarlink e yönlendirmiştim.
Fakat arkadaşımız 2 teypi birlikte kullanmak istiyormuş.

Fikirleri olan varsa bekleriz.

Evet abi malum corollalarda orjinal teybin içinte geliyor yol bilgisayarı onu kaybetmemek için böyle bir yol izlemek istiyorum. Orjinal teybi sökmeden 2. teybi takmamdaki amaç aracın üstünde bulunan teyp takacağım sistemi kaldırmayabilir kaldırsada istediğim oranda çalmaz. orjinal teybin cd çaları kullanılmasada olur bana sadece yol bilgisayarı lazım. takacağım diğer teyp sd card usb aux destekli zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
Direksiyon kumandalarında çalışmayacak.

Bana mantıklı gelmiyor 120TLye Xcarlink çok daha mantıklı gibi.

Senin istedigin olmazmı?
Evet olur benim için çok basit.
AP900 Cruise control

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
Direksiyon kumandalarında çalışmayacak.

Bana mantıklı gelmiyor 120TLye Xcarlink çok daha mantıklı gibi.

Senin istedigin olmazmı?
Evet olur benim için çok basit.

abi aracım terra olduğu için direksiyon kumandam zaten yok :) o yüzden sorun olmaz xcarlink olayı gerçekten güzel fakat ojinal teyp sistemimi kaldırsada güçlü ses çıkışı alamam hem maliyetide olmıcak çünkü elimde piooneer teybim var. Diyelim ki orjinal teyp ile xcarlink kullandım bu sistemi kaldırırmı ? teyp güçlü olmasa hiç takmayı bile düşünmeyeceğim ama...

Sistem şöyle;

PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 KUMANDALI 

FOR-X 6 KANAL ANFİ vardı sattım şimdi 2 anfi düşünüyorum mono + normal

HERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım (4x)

PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
abi aracım terra olduğu için direksiyon kumandam zaten yok :) o yüzden sorun olmaz xcarlink olayı gerçekten güzel fakat ojinal teyp sistemimi kaldırsada güçlü ses çıkışı alamam hem maliyetide olmıcak çünkü elimde piooneer teybim var. Diyelim ki orjinal teyp ile xcarlink kullandım bu sistemi kaldırırmı ? teyp güçlü olmasa hiç takmayı bile düşünmeyeceğim ama...

Sistem şöyle;

PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 KUMANDALI 

FOR-X 6 KANAL ANFİ vardı sattım şimdi 2 anfi düşünüyorum mono + normal

HERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım (4x)

PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN

Kolay gelsin.
AP900 Cruise control

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Pıoneer DEH-8350 güzel bir teyptir bendede vardı yeni aracıma taktıracaktım.orjinalliği bozmamak için audıo system taktırdım teybide arkadaşıma sattım
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
Pıoneer DEH-8350 güzel bir teyptir bendede vardı yeni aracıma taktıracaktım.orjinalliği bozmamak için audıo system taktırdım teybide arkadaşıma sattım

Evet bende çok beğeniyorum her özellik mevcut bende orjinalliği bozmadan yapmaya çalışıcam orjinal teyp yerliyerinde dursun başka bir yere konumlandıracağım. Fikir lazım :) küllük üstümü daha güzel olur yoksa torpidoya falanmı koymak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Orjinal teypin ses cikis kalitesi oldukca düşük audio system bende düşünüyorum ama yinede yetersiz olucak keske yol bilgisayari km göstergelerinin orada olsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
Orjinal teypin ses cikis kalitesi oldukca düşük audio system bende düşünüyorum ama yinede yetersiz olucak keske yol bilgisayari km göstergelerinin orada olsa.

Maliyetten kısmak için böyle yapmışlar sanırım. Çok gereksiz yerde yol bilgisayarı bence kullanışlıda değil göstergesi keşke ayrı olsa düşünmeden sökerdim teybi. Kullandığım tüm araçlarda göstergedeydi gözünün önündeydi herşey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
bende orinalliği bozulmasın diye çok araştırdım fakat ses kalitesi düşeceğini düşünerek gittim 3850 model teyp aldım çerçeve de aldım teybide saklıyorum şimdi satarken geri takarım bence hiç düşünme yol bilgisayarı nedirki sadece gideceğin km yi yazyor çokta önemli değil benim için...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Biraz dan bizim Einstein gelir :D MEhmet Öztürk ;)  O bi aravE12 ye 3. teybi bile bağlamıştı :D :D  Pioneer ve Müzik iş mehmetten sorulur ben ileteğim konuya uğrar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Biraz dan bizim Einstein gelir :D MEhmet Öztürk ;)  O bi aravE12 ye 3. teybi bile bağlamıştı :D :D  Pioneer ve Müzik iş mehmetten sorulur ben ileteğim konuya uğrar ;)
3. Teybmi :o
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
bende orinalliği bozulmasın diye çok araştırdım fakat ses kalitesi düşeceğini düşünerek gittim 3850 model teyp aldım çerçeve de aldım teybide saklıyorum şimdi satarken geri takarım bence hiç düşünme yol bilgisayarı nedirki sadece gideceğin km yi yazyor çokta önemli değil benim için...

yakıt ortalaması için tutuyorum yoksa 1 dk düşünmezdim :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 02, 2013, 12:59:00

Valla çok iyi olur. Araştırmaya başladım. Anfimi satmıştım. Alıncaya kadar biraz araştırma yapıyorum eğer böyle bir olay mümkünse direk alıp bağlatacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • Kilometre: 145000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
ben küllügün üstüne monte ettim hosta duruyor ve tüketimide görebiliyorum diger teypten. biraz eliniz yatkınsa kendiniz bile yapabilirsiniz bosu bosuna para vermeyin konsolu sokmek zaten çok kolay sadece o cebi kesmek biraz işkence ve teyp girmedigi için tam, biraz zımpara işi görüyor resimleri eklerim müsait bi vakit. ;)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2013, 16:22:48
yapım aşaması yok ama elimde fotograflar yani :/
.. kim bilir belki büyüğünce supra olur ! ;)

@binostaljikadam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
ben küllügün üstüne monte ettim hosta duruyor ve tüketimide görebiliyorum diger teypten. biraz eliniz yatkınsa kendiniz bile yapabilirsiniz bosu bosuna para vermeyin konsolu sokmek zaten çok kolay sadece o cebi kesmek biraz işkence ve teyp girmedigi için tam, biraz zımpara işi görüyor resimleri eklerim müsait bi vakit. ;)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2013, 16:22:48
yapım aşaması yok ama elimde fotograflar yani :/

Küllüğün üstünü nasıl kestiniz ? İleride aracı satarken teybi üstünde bırakmak zorunda kalmayalım :) Küllüğün üstünü değilde direk küllük kısmını kessek olmazmı ben sigara kullanmadığımdan orası lazım değil bana. küllüğün kapağıda kapanmıyor diye mıknatıs yapıştırdım iki tarafada öyle tutuyor. Kullanmıyorum yani.  Sanırım orjinal teybe güç gidiyor cd çalar radyosu vs çalışıyor fakat hoparlörler diğer teybe bağlı haliyle sadece yol bilgisayarı olarak iş görüyor doğrumudur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • Kilometre: 145000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Küllüğün üstünü nasıl kestiniz ? İleride aracı satarken teybi üstünde bırakmak zorunda kalmayalım :) Küllüğün üstünü değilde direk küllük kısmını kessek olmazmı ben sigara kullanmadığımdan orası lazım değil bana. küllüğün kapağıda kapanmıyor diye mıknatıs yapıştırdım iki tarafada öyle tutuyor. Kullanmıyorum yani.  Sanırım orjinal teybe güç gidiyor cd çalar radyosu vs çalışıyor fakat hoparlörler diğer teybe bağlı haliyle sadece yol bilgisayarı olarak iş görüyor doğrumudur

küllügün arkasına teybi sokmak imkansız gibi birsey cünkü daralarak gidiyor, benimde üsteki kapak kapanmıyordu ve arabayı aldıgım gün onu zaten kırmıstım :) onun arkası plastik bi parca bakma boyle anlattıgıma bende gittim yaptırdım aslında ama iyice gözlemledim olayı tesisatcıda kestik arkasını elektirik bi testeri gibi ufak bi aletle ama manuel olarakta kesilecek bi parca en kotu ihtimal satarken kırılan kapagı yerine komple yapıstırmak olucak benim  için ;) bağlantı şeklide aynı dedigin sekilde yapıldı.
.. kim bilir belki büyüğünce supra olur ! ;)

@binostaljikadam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
küllügün arkasına teybi sokmak imkansız gibi birsey cünkü daralarak gidiyor, benimde üsteki kapak kapanmıyordu ve arabayı aldıgım gün onu zaten kırmıstım :) onun arkası plastik bi parca bakma boyle anlattıgıma bende gittim yaptırdım aslında ama iyice gözlemledim olayı tesisatcıda kestik arkasını elektirik bi testeri gibi ufak bi aletle ama manuel olarakta kesilecek bi parca en kotu ihtimal satarken kırılan kapagı yerine komple yapıstırmak olucak benim  için ;) bağlantı şeklide aynı dedigin sekilde yapıldı.

Küllüğün içi dolu ama kesilebilir belki yanlız arkasında ne var onu bilmiyorum tabi oraları görebildinizmi orayı kapalı yapmalarının sebebi elbet vardır