Gönderen Konu: 2006 corolla hb yol bilgisayarını bozmadan ayrı bir cd çalar bağlamak mümkünmü ?  (Okunma sayısı 4035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 145000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Küllüğün içi dolu ama kesilebilir belki yanlız arkasında ne var onu bilmiyorum tabi oraları görebildinizmi orayı kapalı yapmalarının sebebi elbet vardır

ama teyp oraya bana kalırsa hiç bisekilde girmez üstüne bile zımpıra ata ata zar sor soktuk içine kızak falan bile yok zaten direk kendisi duruyor öylece, demek istedigim benim küllügün arkaya dogru daralması problem yapar gibi ama yinede söküp bi bakabilirsiniz sökmek sadece bir dakkanızı alır internette ayrıntılı olarak bi cok yer vermiş sökülme şeklini videolu olarak ;) bi arastırın isterseniz sökmedende bi fikir edinebilirsiniz bu arada direksiyon kumandasıyok demişsiniz sanırım 2003 terrada var benim :S ve sonradan takılan teyplerin arkasındaki yanıla bilirim w/r cıkısı varsa aktif olarak kullanılabiliyorda yuz yuzelli liralık bi cihazla ;)
.. kim bilir belki büyüğünce supra olur ! ;)

@binostaljikadam

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
ama teyp oraya bana kalırsa hiç bisekilde girmez üstüne bile zımpıra ata ata zar sor soktuk içine kızak falan bile yok zaten direk kendisi duruyor öylece, demek istedigim benim küllügün arkaya dogru daralması problem yapar gibi ama yinede söküp bi bakabilirsiniz sökmek sadece bir dakkanızı alır internette ayrıntılı olarak bi cok yer vermiş sökülme şeklini videolu olarak ;) bi arastırın isterseniz sökmedende bi fikir edinebilirsiniz bu arada direksiyon kumandasıyok demişsiniz sanırım 2003 terrada var benim :S ve sonradan takılan teyplerin arkasındaki yanıla bilirim w/r cıkısı varsa aktif olarak kullanılabiliyorda yuz yuzelli liralık bi cihazla ;)

takacağım teybin kendi kumandası var normal el kumandası. makyajlı kasa terrada direksiyon kumandası yok ama takılabilir fakat airbag ve direksiyon simidi değişmesi gerek. o yüzden bulaşmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
hiç gerek yok o kadar masrafa :) kumandası zaten varmıs yalnız sadece teyp takıp bırakacaksan pek tatlı bir ses vermiyor tecrübeyle sabit :D

@binostaljikadam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
hiç gerek yok o kadar masrafa :) kumandası zaten varmıs yalnız sadece teyp takıp bırakacaksan pek tatlı bir ses vermiyor tecrübeyle sabit :D

Hazırda sistem bekliyor tek eksik anfi :) biraz daha zamanı var ama

PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 KUMANDALI

FOR-X 6 KANAL ANFİ (3000 watt) vardı sattım şimdi 2 anfi düşünüyorum mono + normal yada yine eskisi gibi 1 tane sağlam anfi alır koyarım.

HERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım (4 adet)

PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Hazırda sistem bekliyor tek eksik anfi :) biraz daha zamanı var ama

PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 KUMANDALI

FOR-X 6 KANAL ANFİ (3000 watt) vardı sattım şimdi 2 anfi düşünüyorum mono + normal yada yine eskisi gibi 1 tane sağlam anfi alır koyarım.

HERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım (4 adet)

PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN

baya kalabalıkmıslar :) fotografını cektim gögüsün birazdan ekliyecem bu arada fikir verme acısından ;)

@binostaljikadam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
baya kalabalıkmıslar :) fotografını cektim gögüsün birazdan ekliyecem bu arada fikir verme acısından ;)

:) önceden araştırmaya başlamamdaki amaç fikir edinmekti güzel olur valla çok teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
:) önceden araştırmaya başlamamdaki amaç fikir edinmekti güzel olur valla çok teşekkürler

zar zor ekledim fotografları araçlar bölümünden bakabilirsin ;)

@binostaljikadam