0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi ampulü kullandın abi?
Bi gün başına musallat olucam tam olucam emmi haberin ola.
Randevu almaya geldim abi
Bayram,Elimde bir adet kol var istersen sen kol alma onunla test edelim. Olursa kol alırsın. (benim kolu isteme o bana test için sürekli lazım.)Gerçi olacağına kesin gözü ile bakıyorum ama.Ev Sakaryada ne zaman istersen gelebilirsin.
eyvallah abi müsait zamanımda irtibata geçicem seninle özelden. kol sende kalsın abi yeterki olsun ben 10 kol alırım sama
Bu ayın sonunda autoshow var İstanbul'a gelmeyi planlıyorum.
Ali,O zaman hiç ugraşma soketleri ile tam uyumlu ve direksiyon kumandarı çalışan ürünler var.Onlardan almanı tavsiye ederim.Mesela @Mehmet Günay (27267) 1.8 CVT Avensis'inde kullanıyor.İnceledim gayet başarılı.
Yakın zamandada arkadaşımın 116'sına da Nasiol ZR53 yapacagız.Havalarda sogumaya başladı biraz zor olacak ama imkansız degil.
Tek kişi 3 saat sürüyor abi
nasiol ne abi tüpmü ? , tüp takacaksınız, takmadan önce o kazımpaşa yollarında virajlarda bir kullanıp o arabanın keyfini almanı tavsiye ederim.
Erdi,ZR53 yakalşık 2 saat kadar sürüyor. Sonrasında 24 saat araba yatıyor.Sonrasında metalcoat 2 saat kadar sürüyor. Oda 24 saat bekliyor.Ama öncesinde pastası hare gidericisi epey zaman alıyor.Alper'imİnsan kendinde hissetigi eksiklige hep kafası takılırmış.Gel sende dogru yolu bul kafandan sil soru işaretlerini
haha, abi LPG yi kendime takarım, arabaya takmam , o derece