0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam sıze bı sorum var o sinyaller orjinal farlara takılıyormuydu yoksa büyük farlarıdamı degiştirmek gerekiyor bu soruyu cok yere sordumda en ıyısını yapan bilir derlermiş denedinizmi dişleri farklı takılmıyo diyolarda )
Abi aracın çok güzel yalnız şu ön tamponu harına bir boyat başka modifiye yapmadan Tamponsuz gez daha iyi
Volkan söküp takmadım ama şöyle bir farklılık var. Sinyallerde bir ayak var farın yanına giriyor. Bu orjinal farda yok. Ama bir şekilde uydurulur diye düşünüyorum. Uğraşıp hallederim derseniz alıp yapabilirsiniz. Yok uğraşamam diyorsanız almamanızı tavsiye ederim . Tamamiyle birebir değil çünkü.
Güzel olmuş Mehmet, güle güle kullan... Ama o ön tampon ne oğlum ya, boyatmıyorsanız fırçayla ben boyayacağım geldiğimde
Büyüyünce yakışıklı olacak belli olmaya başladı Aydınlatma nasıl Mehmet, aynısını babamın aracına almıştım daha önceden, ya japonya yada ingiltere için üretilmiş olacak ki farlar solu aydınlatıyordu Sende var mı böyle bir sorun?
Arkadaşlar değişimi tek tek anlatamadım ama tekrar söküp takacağım , karartma yapacağımdan dolayı , o zaman detaylı söküp takmayı anlatacağım. İşte Sonuçlar . Not: Ön tamponun boyasını bende sevmiyorum
Ön tampon farları gölgede bırakmış abi Şaka bi yana çok yakışmış bence . Çiziksiz çatlaksız kullanın
Aslında tampon sinyalleride beyaz şeffaf olsa güzel olurdu araç beyaz yakışır aracınıza ben takacamda araç mavi sarı lacivert olmazsa olmaz