0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yan farın devamında zaten 94 üstünde sinyaller yok . Sizin araç 93-94 model mi ?. Bence sorun olmayacaktır.
çamurluklarda sinyal yoktu evet şimdi hatırladım . Aslında tek ampüle hem park hemde sinyal yapılabilir . İsterseniz amerikan park modülü alırsınız yada bir elektrikciye giderseniz oda yapar .
Farları 1 ay önce değiştirdim. Depo marka aldım. İnsanın içine sinmiyor. Orjinal gibi aydınlatmıyor. Ampul aynı ampül. Böyle olacağını bilsem çıkma istedirdim.
Anıl çok geçmiş olsun. Enkaz gibi duruyor. Topladın mı yoksa böyle duruyor mu? İnsanı çok yoruyor Anıl. Bekle ustaların iş yapmasını.
farlar güzel olmuş. bende kaza yaptım. farlar değişti. hiç içime sinmedi. bir mercek mi koysam diye düşünüyorum..
Anıl hocam çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
sağolun teşekkür ederim , cana bir şey olmadı. okadar dikkat ederim ama bu sefer kırmızıda bir arabanın geçeceğini tahmin etmemiştim. unutmuşum burası Türkiye. bir genç telefonla konuşurken kırmızı ışıkta geçeceğini düşünemedim. suç benim ki ışıklara harfiyen uyuyorum. millet kırmızı sarı demez geçer. ben yol benim diye geçtim. hata etmişim. meğer ışığın rengi önemli değilmiş. herkes gibi polis ve kamera olan yerlerde ben de artık ışığı beklerim. kimse yoksa trafiğe bak geç . çünkü kırmızı ışıkta durana enayi gözüyle bakan bir memleket olduk çıktık. benide bozdular.