0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün sabah aldığım Continental PremiumContact 5 tavsiye ederim. Yakıt tüketime etkisi C, Islak yol performansı A, Gürültü seviyesi 70db
Arkadaşlarım merhabalar.. 2011 Corollam var ve lastik değiştirmem gerekiyor çok pahalı bir lastik almak istemiyorum orta kalite lastik tatmikardır hatta ve hatta orta kalite diye tabir ettiğim bu lastikler çoğu lastik markalarından iyi diye duydum birinci lastiğim kumho ku31 ecsta ikinci lastiğimde petlas ımperium pt515 aranızda bunlar hakkında bilgisi fikri olan varsa bana seçimini söylerse menun olurum.. Petlas Kumho'yu almanı tavsiye ederim Kumho
Arkadaşlar lastik başına maksimum vereceğim rakam 175 TL olacaktır bu aralar bütçem biraz kısıtlı bu nedenle aslında 150 TL diyordum hadi 175 TL ye çıkartalım yani 4 lastik için maksimum 700-750 TL verebieceğim
abi bu lastikler auris için nasıl olur?birde arkadaşım Pirelli fabrikasında çalışıyor sana Pirelli alalım diyor fiyatı da epey bir uyguna gelecek.yazlık lastikleri almadan önce çok kararsız kaldım Toyota'da Pirelli kullanan hemen hemen hiç duymadım ve pirellininde yazdığınız özelliklerde lastiğininde olduğunu bilmiyorum ve hiç araştırmadım .Pirelli konusunda bilgilerini ve fikrini rica edebilir miyim.