Gönderen Konu: COROLLA' MA HANGİ LASTİĞİ ALALIM İKİ TANE SEÇENEK VAR.  (Okunma sayısı 4907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: COROLLA' MA HANGİ LASTİĞİ ALALIM İKİ TANE SEÇENEK VAR.
« Yanıtla #20 : Aralık 12, 2013, 14:48:45 »
Arkadaşlar hepsiburada  sitesinde uygun fiyeta lasstik buldum 4 adet almayı düşünüyorum.Sormak istiadiğim bu lastiklerin kargo bedeli bizim silivri için 40,00 tl civarı bu tek lastik için mi gçereli yoksa 4 lastik için mi yok yere 160 tl kargo parası vermeyelim bilen arkadaşımı z var mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=259720&Productid=otkmtt441614
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 12, 2013, 14:48:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 12, 2013, 14:52:50 »
goog year efficient grip öneririm kuru zemimde zaten başarılı ıslak ve karlı zeminlerde ise beklemediğim performası aldım yol tutuş ve tahliye gayet başarılı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 12, 2013, 14:54:55 »
Arkadaşlar hepsiburada  sitesinde uygun fiyeta lasstik buldum 4 adet almayı düşünüyorum.Sormak istiadiğim bu lastiklerin kargo bedeli bizim silivri için 40,00 tl civarı bu tek lastik için mi gçereli yoksa 4 lastik için mi yok yere 160 tl kargo parası vermeyelim bilen arkadaşımı z var mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=259720&Productid=otkmtt441614

Hepsi burada dan şimdiye kadar takım olarak bişey almadım. Ama sipariş oluşturursanız kargo bedeli otomatik çıkıyor ordan anlarsınız. Olmadı siparişi iptal edersiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 12, 2013, 15:02:40 »

ürün satışı 4 adet hâlinde takımsa kargo bedeli tüm lastik seti için geçerlidir. zaten 160 tl kargo bedeli diye bir şey söz konusu olamaz. 40 tl bile fazla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Aralık 12, 2013, 15:06:22 »
Hepsi burada dan şimdiye kadar takım olarak bişey almadım. Ama sipariş oluşturursanız kargo bedeli otomatik çıkıyor ordan anlarsınız. Olmadı siparişi iptal edersiniz.

anlamadığım şey kargo bedeli görünmüyor ama kargo bedeli varmış .
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #25 : Aralık 12, 2013, 15:13:29 »
Adede göre olması mantıklı değil. Ne olur ne olmaz müşteri hizmetlerine mail atın bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 12, 2013, 16:27:55 »
peki fiyat konusuna gelince nasıl nokıan kendi sitesinde lastiğin tanesi 302.00 tl burda da 186.00  tl ye geliyo yarı yarıya
birde bu lastiği tavsiye eder misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 13, 2013, 01:58:06 »
Bugün karda ku31 ile ilk kar deneyimimi yaşadım sonuç faciya kesinlikle tavsiye etmiyorum. kurada mükemmele yakın ıslakta iyi sayılır ama kar'da durum facia her kar birikintisine girdiğimde anti patinaj devre girip durdu hemde seyir halindeyken :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 13, 2013, 10:45:46 »
Arkadaşlar bugün itibari ile nokıan  wr g2 lkışlık lastiklerimi hepsiburada.com dan 739,00 tl ye almış bulunmaktayım. yarın kargo ya verilecek olarak görünüyor .büyük bir ihtimalle p.tesi günü taktırırım. 6 taksitle  kargo  bedava imiş
lastik yorumumu p tesi gününnden sonra yazarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #30 : Aralık 13, 2013, 11:03:12 »
Arkadaşlar bugün itibari ile nokıan  wr g2 lkışlık lastiklerimi hepsiburada.com dan 739,00 tl ye almış bulunmaktayım. yarın kargo ya verilecek olarak görünüyor .büyük bir ihtimalle p.tesi günü taktırırım. 6 taksitle  kargo  bedava imiş
lastik yorumumu p tesi gününnden sonra yazarım

Güle güle kullanın. Kargonun bedava olması çok iyi olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 16, 2013, 08:58:29 »
cuma günü sipariş verdiğim lastiklerim  c.tesi günü  geldi bende hemen bir lastikçinin yanına gidip 50,00 tl ye sökme takma balansını yaptırdım  maliyet olarak  740+ 50 tl  mal oldu.30 km kullandım acaba nasıl diye belki lastilerin yeni olması ( 2013 ün 38 hafta ) yol sesi biraz var sanki fren mesafesi kısa gibi  geldi havanın 6 derece sıcaklıkta olması ve asfaltı kuru olmasından mı anlamadım ama absler devreye giriyor şimdilik yorumlarım bu kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '03
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 16, 2013, 10:59:15 »
Arkadaşlarım merhabalar.. 2011 Corollam var ve lastik değiştirmem gerekiyor çok pahalı bir lastik almak istemiyorum orta kalite lastik tatmikardır hatta ve hatta orta kalite diye tabir ettiğim bu lastikler çoğu lastik markalarından iyi diye duydum birinci lastiğim kumho ku31 ecsta ikinci lastiğimde petlas ımperium pt515  aranızda bunlar hakkında bilgisi fikri olan varsa bana seçimini söylerse menun olurum..

Petlas

Kumho
lastik araçlardaki en önemli parçalardan biri.hayati önem taşıyor.kaliteli olması gerekn bir şey.millet gidip gereksiz modifiyeye paralar harcıyor asıl harcaması gereken şeylere harcamıyor ben anlamıyorum.benim tavsiyem michelin kesinlikle..yok şu markada iyi yok bu markada iyi bakmayın michelinin hamuru daha yumuşak ve kalitelidir.