0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hepsiburada sitesinde uygun fiyeta lasstik buldum 4 adet almayı düşünüyorum.Sormak istiadiğim bu lastiklerin kargo bedeli bizim silivri için 40,00 tl civarı bu tek lastik için mi gçereli yoksa 4 lastik için mi yok yere 160 tl kargo parası vermeyelim bilen arkadaşımı z var mı ?http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=259720&Productid=otkmtt441614
Hepsi burada dan şimdiye kadar takım olarak bişey almadım. Ama sipariş oluşturursanız kargo bedeli otomatik çıkıyor ordan anlarsınız. Olmadı siparişi iptal edersiniz.
Arkadaşlar bugün itibari ile nokıan wr g2 lkışlık lastiklerimi hepsiburada.com dan 739,00 tl ye almış bulunmaktayım. yarın kargo ya verilecek olarak görünüyor .büyük bir ihtimalle p.tesi günü taktırırım. 6 taksitle kargo bedava imişlastik yorumumu p tesi gününnden sonra yazarım
Arkadaşlarım merhabalar.. 2011 Corollam var ve lastik değiştirmem gerekiyor çok pahalı bir lastik almak istemiyorum orta kalite lastik tatmikardır hatta ve hatta orta kalite diye tabir ettiğim bu lastikler çoğu lastik markalarından iyi diye duydum birinci lastiğim kumho ku31 ecsta ikinci lastiğimde petlas ımperium pt515 aranızda bunlar hakkında bilgisi fikri olan varsa bana seçimini söylerse menun olurum.. Petlas Kumho