Gönderen Konu: Mahkeme  (Okunma sayısı 2181 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Mahkeme
« : Kasım 14, 2013, 11:36:47 »
Bu gün adli makamların yaptığı bir hatadan dolayı hiç alakam olmayıp tanımadıgım kişler yüzünden sanık olduğum  ikinci karar mahkemem vardı şükürki delil yetersizliğinden beraet ettim.şuç sözlü ve yazılı hakaret.bir yerel gazetede bir şahıs diger bir şahısa yazılı hakarette bulunmuş ve araştırıldığında ip numarası benim telefon hat numaramı gösteriyor. bu hattıda kızım kullanıyor ve telefonunu bana bile vermez .yazılı hakaret sat 22.54 de yapılmış ben aynı ip nosuyla gündüz 11.52 civarı telden internete girmişim.davayı açan adamın hüsümetli oldugu şahısta 22.30 da aynı ip nosuyla bağlanmış.herkimse beni hiç alakam olmadığım halde sanık yaptı geçen duruşmada 22.30 da aynı ip ile giren şahıs tanık olarak çağrıldı bu gün kendisi duruşmaya gelmedi. hayatımda ilk defa karakol ve adliye kapısından içeri girdim.onuruyla yaşayan insanların başına bu şekilde şuçlamalar yapılıp içerde şuçsuz yatan bayagı insanların olması beni bayağı üzüyor
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Toyota Club Türkiye

Mahkeme
« : Kasım 14, 2013, 11:36:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Mahkeme
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2013, 11:41:03 »
Abi oncelikle gecmis olsun burasi Türkiye...
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2013, 11:46:22 »
Maalesef ilkecim hiç tanımadığım ve hayatımda ilk defa gördüğüm kişilerin birbirlerine basın aracılıgıyla yaptıkları hakaretlerden bilet bana kesildi neyseki benim suçlu oldugumu kim tespit ettiyse saat aralıklarına bakmamış ve heh işte şuçlu bu demiş.

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2013, 11:48:04 »
Geçmiş olsun. Sizi bilen biliyordur zaten..
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 14, 2013, 11:53:33 »
Gecmis olsun beyfendi.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Kasım 14, 2013, 12:03:44 »
Geçmiş olsun. Sizi bilen biliyordur zaten..

Gecmis olsun beyfendi.

Teşekkür ederim allah kimsenin başına vermesin düşünmekten günlerce uykularım kaçtı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 14, 2013, 12:17:10 »
Abi geçmiş olsun . Türkiye'de adalet sistemine anlam veremiyorum . Tecavüzcüyü serbest bırakır suçsuzu içeri atar .Teröristi affeder yetmez meclise sokar paşayı , gazeteciyi içeri atar . Allah sonumuzu hayır etsin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 14, 2013, 12:19:28 »
Abi geçmiş olsun. gerçekten adınıza üzüldüm :(
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Rav 4
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 14, 2013, 12:19:46 »
Cavit abi geçmiş olsun maalesef buna benzer birşey arkadaşımın başına gelmişti baya sıkıntılı.Allah beterinden saklasın abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Kasım 14, 2013, 12:24:01 »
Cavit abi geçmiş olsun maalesef buna benzer birşey arkadaşımın başına gelmişti baya sıkıntılı.Allah beterinden saklasın abi
Abi geçmiş olsun. gerçekten adınıza üzüldüm :(
Abi geçmiş olsun . Türkiye'de adalet sistemine anlam veremiyorum . Tecavüzcüyü serbest bırakır suçsuzu içeri atar .Teröristi affeder yetmez meclise sokar paşayı , gazeteciyi içeri atar . Allah sonumuzu hayır etsin .

Teşekkür ederim sağolun.benim için bayağı sıkıntılı bir süreçti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 14, 2013, 12:37:42 »
Geçmiş olsun.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 14, 2013, 13:19:04 »
geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '08
  • 22 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 14, 2013, 13:22:45 »
geçmiş olsun, ayrıca paylaşmanız çok yerinde olmuş. paylaşımınızı okuyunca internetimi komşularımla paylaşarak ne kadar büyük hata yaptığımı farkettim.
KoRKTuKÇa TuTSaK, üMiT eTTiKÇe öZGüRSüNüZ
            2008 Toyota Corolla Elegant 1.6

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49954.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Kasım 14, 2013, 13:45:34 »
geçmiş olsun...
geçmiş olsun, ayrıca paylaşmanız çok yerinde olmuş. paylaşımınızı okuyunca internetimi komşularımla paylaşarak ne kadar büyük hata yaptığımı farkettim.
Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.Benimde ilk işim wifi şifremi değiştirmek oldu.kimseyle internetinizi paylaşmayın birisi bir halt karıştırır sorumlusu siz olursunuz çünkü sizin üzerinize kayıtlı.bu olay başıma gelince bayağı bir araştırma yaptım basın şuçlarındaki artıştan yeni bir departman açılmış. Yalnız bu olay telefon üzerinden  olmuş.yerel gazeteden yorumu yapanın ip nosu alınıp araştırılmış ve türkcellin kullandığı ip üzerinden baglanıldığı saptanmış.fakat yorumun yapıldıgı saat ile benim o ip üzerinden bağlı olduğum saatler arası fark 11 saat davayı açanla husumette olduğu sahısta aynı ip üzerinden bağlanmış ve yorumla şahısın bağlandıgı saat aralığı 50 dakika.zaten tanık olarak çağrıldığı halde gelmedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 14, 2013, 14:57:49 »
Geçmiş olsun.. ilginç bir vaka..sürekli akla mantığa sığmayan şeyler okuyoruz, görüyoruz, duyuyoruz..Sonumuz hayrolsun..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 14, 2013, 15:59:02 »
insan başına gelmeyince anlayamıyor bazen...bir musibet bin nasihat işine benziyor...benim kız 2 yaşındayken soda şişeleri patlama olaylarını medyadan görürdüm ulan derdim olaya bak be insan dikkat der falan derdim :) şişe patlarmıymış falan derdik geçerdik..bir gun bir patladı benim kızın dudak iç kısımdan az birşey yarıldı 2 dikiş atıldı ufak bir şekilde atlattık çok şükür..az bir izi kaldı ama önemi yok...
insan başına geldimi olayın birebir kahramanı olunca gerçekten ders alıyor...yoksa sağdan soldan duymakla alınan derse göre çok daha etkili oluyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 08, 2013, 09:24:35 »
Bu gün adli makamların yaptığı bir hatadan dolayı hiç alakam olmayıp tanımadıgım kişler yüzünden sanık olduğum  ikinci karar mahkemem vardı şükürki delil yetersizliğinden beraet ettim.şuç sözlü ve yazılı hakaret.bir yerel gazetede bir şahıs diger bir şahısa yazılı hakarette bulunmuş ve araştırıldığında ip numarası benim telefon hat numaramı gösteriyor. bu hattıda kızım kullanıyor ve telefonunu bana bile vermez .yazılı hakaret sat 22.54 de yapılmış ben aynı ip nosuyla gündüz 11.52 civarı telden internete girmişim.davayı açan adamın hüsümetli oldugu şahısta 22.30 da aynı ip nosuyla bağlanmış.herkimse beni hiç alakam olmadığım halde sanık yaptı geçen duruşmada 22.30 da aynı ip ile giren şahıs tanık olarak çağrıldı bu gün kendisi duruşmaya gelmedi. hayatımda ilk defa karakol ve adliye kapısından içeri girdim.onuruyla yaşayan insanların başına bu şekilde şuçlamalar yapılıp içerde şuçsuz yatan bayagı insanların olması beni bayağı üzüyor
Bir süredir forumda yoktum, konuları yeni yeni okuyorum. Çok geçmiş olsun. İyi niyetli davranıp başımıza çok büyük işler alabiliriz. Sizin internet kullanımınız gibi.
Ben de trafikle alakalı bir şey paylaşmak istedim. Belki bilen arkadaşlarımız vardır ama çok önemli bir konu.
Özellikle uzun yol seyahatlerinde aracınıza (hepimiz) yolcu alırken 2 hatta 3 kere düşünün. Allah korusun ölüm ve yaralanmalı trafik kazalarında tazminat konusu oluyor ve insanın zaten manen kararan dünyası maddi olarak da kararıyor.
Halbuki ne iyi amaçla alıyoruz o yolcuyu aracımıza değil mi ? Allah kimsenin başına vermesin.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 08, 2013, 20:20:27 »
Geçmiş olsun birinin hatası çok şey açıyor insanın başına ben 2011 aralık ayında 20 günlük işsizlik ödeneği aldım geçen yıl 5 kasımda işkur bana dava açmış fazla ödeme diye araştırırken ben işten ayrılınca bağkur tarım sigortası devreye girmiş sebebi oymuş tesadüf öğrendim Kayseri işkura başvuruda bulunmuştum en son çalıştığım yer Erzurum olduğu için orya yazı gitti onaylandı aradan 1 yıla yakın geçtikten sonra dava açılıyor bide işin enteresan tarafı Diyarbakır 1. icra dairesinde hayatımda gitmediğim yer Kayseri işkura aradım adam pişkin pişkin cevap veriyor sen bizimle muhattap değilsin iş mahkemeye gitti diye Erzurum işkur müdürü ile kapıştık telefonda madem dedim böyle bi durum var niye onaylandı dedim kem küm cevap yok Diyarbakır'daki avukatı aradım  geçen ocak ayında dosya numarasına bankadan havale yaptım sordum gelmeme gerek varmı yok dedi  e devletten kontrol ediyorum dosya açık görünüyor cuma günü avukatı aradım daha işkur yetkilisi gelmemiş haydi ne dersen de  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • eskisehir
  • Kilometre: 145000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 08, 2013, 23:19:28 »
geçmiş olsun hocam bu tip olaylar insanı gercekten yıpratıyor hele ki hiç bir bagınız olmamasına karsın, tekrar geçmiş olsun.
.. kim bilir belki büyüğünce supra olur ! ;)

@binostaljikadam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 08, 2013, 23:22:12 »

Geçmiş olsun Cavit Ağabey,

Aslında bu gibi durumlarda işi gücü bırakıp karşı dava açmak lazım, ama dediğim gibi işi gücü bırakıp olacağı için biraz imkansız gibi oluyor. Dinsizin hakkından imansız gelir deyip, tazminat davası açmak lazım. Ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki SEHVEN herşey olabiliyor :)
THE END