0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Sizi bilen biliyordur zaten..
Gecmis olsun beyfendi.
Cavit abi geçmiş olsun maalesef buna benzer birşey arkadaşımın başına gelmişti baya sıkıntılı.Allah beterinden saklasın abi
Abi geçmiş olsun. gerçekten adınıza üzüldüm
Abi geçmiş olsun . Türkiye'de adalet sistemine anlam veremiyorum . Tecavüzcüyü serbest bırakır suçsuzu içeri atar .Teröristi affeder yetmez meclise sokar paşayı , gazeteciyi içeri atar . Allah sonumuzu hayır etsin .
geçmiş olsun...
geçmiş olsun, ayrıca paylaşmanız çok yerinde olmuş. paylaşımınızı okuyunca internetimi komşularımla paylaşarak ne kadar büyük hata yaptığımı farkettim.
Geçmiş olsun.
Bu gün adli makamların yaptığı bir hatadan dolayı hiç alakam olmayıp tanımadıgım kişler yüzünden sanık olduğum ikinci karar mahkemem vardı şükürki delil yetersizliğinden beraet ettim.şuç sözlü ve yazılı hakaret.bir yerel gazetede bir şahıs diger bir şahısa yazılı hakarette bulunmuş ve araştırıldığında ip numarası benim telefon hat numaramı gösteriyor. bu hattıda kızım kullanıyor ve telefonunu bana bile vermez .yazılı hakaret sat 22.54 de yapılmış ben aynı ip nosuyla gündüz 11.52 civarı telden internete girmişim.davayı açan adamın hüsümetli oldugu şahısta 22.30 da aynı ip nosuyla bağlanmış.herkimse beni hiç alakam olmadığım halde sanık yaptı geçen duruşmada 22.30 da aynı ip ile giren şahıs tanık olarak çağrıldı bu gün kendisi duruşmaya gelmedi. hayatımda ilk defa karakol ve adliye kapısından içeri girdim.onuruyla yaşayan insanların başına bu şekilde şuçlamalar yapılıp içerde şuçsuz yatan bayagı insanların olması beni bayağı üzüyor