(Gizli Üye)
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2013, 00:22:48 »
Geçmiş olsun Cavit Ağabey
Aslında bu gibi durumlarda işi gücü bırakıp karşı dava açmak lazım, ama dediğim gibi işi gücü bırakıp olacağı için biraz imkansız gibi oluyor. Dinsizin hakkından imansız gelir deyip, tazminat davası açmak lazım. Ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki SEHVEN herşey olabiliyor 
[/quote
Teşekkür ederim sağolun
Aslında bu işi takip etmek lazım ama kime dava açacaksınız hatayı yapan devlet memurunamı.ben davayı açan şahısıda aradım ve böyle bir şey yapmadığımı saatlerin tutmaduğını ve kendisini ve diğer kişileri tanımadığımı söyledim oda davadan vazgeçmiyeceğini şuçluların bulunmasını istediğini söyledi.adama hak verdim.burada hatayı adli merciler tam araştırma yspmadan tamam şuçlu bu diyerek başlarından savuşturarak yapıyorlar.benim aslında zamanım var kendim emekliyim fakat uğraşmak istemiyorum.resmi yerlerden bugüne kadar hep uzak durmuşumdur sevmediğimden.inşallah bir daha böyle bir şey kimsenin başına gelmez insan başına gelince anlıyor .

Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü
Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler