0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlke ben çok halsissem yada uykusuzsam içiyorum 500ml lik ama inan o bile beni diriltemiyor ben 1 hafta hergün içtim ama bi bağımlılık yapmadı bence kafanı ona verme hemen bırakırsın
Ona cok yuklenme kalp krizi muhabbeti var. Gcen senelerde yuzucunun biri enerji ıçeceginden olmustu aybi sekilde eskisehirsporda oynayan edizde oyle bu kadar ustune dusme.
Su vizeler ve quiz lerden dokayi yemek yemeye vakit kalmiyordu. Haftaya bitiyor vizeler ozaman kafaya takmazsam birakirim
İlke Yanlış anlama amacım sana yardımcı olmak amaaa bolca forumda ve sürekli facedesin o yüzden boş konuşma yemek için vaktim kalmıyor diye! Sağlığından önemli mi sanal alem ?
olay kafada biter kardeşim bağımlılık yapması ondan kaynaklanıyor...onu içmek canın çektiğinde içme unutur gidersin...herşeyin fazlası zararlıdır aman dikkat et...
Bugun icmeyecegim abi Evet zararini dusundugum icin zaten ugrasmak istemiyorum Abi ne yapim can sıkıntısıda var hoca sisiriyor butun herkesin kafasini bizde telefona sariliyoruz 2 yada 3 saat ara vermeden ders isliyoruz.
yemek yemeye vakdım yok diyerek enerji içeceği içmek pek akıllıca olmaz neticede...o içecek yediğin yemeğin yerini tutmaz..
Iyi orta gol olur derim her zaman.
Abilerim kardeslerim son 2 haftadir ogle yemegi yemeye vaktim olmadigindan surekli burn ile gecistiriyorum. Aksama kadar tok tutuyor. Ama kurtulamiyorum bundan surekli iciyorum. Uyku duzeni filanda kalmadi. Gece abartisiz 10-15 kez uyaniyorum sebepsiz yere ve zor uyuyorum tekrar. Sizce kurtulmak icin nasil yol izlemeliyim?
Birdaha içmyeceksin
gardaş yeni bağımlılıklar ara. sigaraya felan başla
Yok hayatta sigaraya baslamam. Zaten icmesem bile gunde en az 2 paket sigara dumani soluyorum.
o zaman içkiye başla yok abi onada bulaşmam dersen spora başla kardeşim body yap
Aynen abi onada bulasmam Arabayi modlamaya baslayabilirim aslinda :D