0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şaka bir tarafa kardeşim sigara içki içenlerde faydası olduğundan içmiyorler ben öleyim en azından hobi edinmek en güzeli böylelikle kafa boş kalmayacakdır boş kalmadıkçada boş işler için yorulmayacakdır..
Enerji içecekleri yüksek miktarda kafein içerir ve fazla kafein vücut ve sinir sistemi için zararlı olabilir. Ayrıca ilk içtiğinde insülin salgılanmasına ve dolayısı ile hafifi bir baş dönmesine neden olabilir. Kimi durumlarda bu da tehlikeli olabilir. Ancak bu ürünlerin direk bağımlılık yapacak bir yapısı olduğunu düşünmüyorum, sadece muhtemelen sen öyle hissediyorsundur. Dozunda, ıhlamur ya da ada çayı içmeyi dene.
İlla kafeinli bişey istiyorsan kola ya da nescafe iç ilke enerji içeceğini hiç sağlıklı bulmuyorum.Nargilede olabilir.
Abi komple birakmak en iyisi Nargile 2-3 kez ictim cigerlerimi daraltti bir daha icmem.
İlke kardeşim enerji içeceği , sigara , nargile , alkol gibi şeyleri kullanmıyorsan hiç başlama inan kendine yazık edersin . Ben hiç birini ağzıma almam sadece yıl başı v.s gibi günlerde 2-3 bira içersem içerim o kadar . Sana tavsiyem bu gibi şeylere bulaşma sana bunları ikram eden arkadaşların mutlaka olacaktır onları kibarca geri çevir . Bunlara seni zorlayanlardan ise arkana bakmadan kaç . Yanlış anlama yazdıklarım sadece tavsiye hayat senin hayatın istediğini yapmakla özgürsün .
pisikolojiktir o, yakında geçer , üzülme yaşayacaksın
İlke alemsin valla araç kullanırken uyku kaçırsın diye duydum hatta kullandım ama yemek yerine ilk defa senden duyuyorum
Niye yanlis anlayim abi İyiligimi istiyorsun Abi dogru soylemek gerekirse ayda 1 sise sarap icerim. Ama ayda 1 sise (Sirinceden aldim saraplari ) Cevremdeki hic kimse asla zorlayamaz beni (cunku zorladiklarinda ne yapacagimi bilirler)
İlke anlayışın için sağol .Ayda bir şişe şarabı bir günde değilde yavaş yavaş içiyorsan hiç bir zararı olmaz hatta yararı bile olur . Sigara , nargile gibi şeylerin azıda çoğuda zararlıdır . Alkollü içeceklerin bir çoğunu ise abartmadan içersen zararı olacağını düşünmüyorum ama bunu alışkanlık haline getirip her gün içeceğine hiç içme daha iyi . Çevremde her gün zil zurna sarhoş olana kadar içenlerin %75 i başlarken haftada bir kadeh içerim diye başladı .
Valla abi 1 sise 1 ay olacak sekilde almistim sirinceden. Arasira iciyorum bazen haftada 1 bazen 2 haftada1.
Yarasın.
Sagol abi Ozellikle karadut sarabinin tadi guzel tavsiye ederim. Biraz agir saraptir
içme aslanım bu ne ya o bagımlılık yaptı bu bagımlılık yaptı.develepoer iç bakalım ne oluyor öptüm seni.
Birgün denerim.
zemzemın tadı nasıl desen bilmez ha .özenti gençlik ...
la mahvetti o solüsyonlar bizi.Tamizle değiş.Fİlm ıslak cıkar sa fixer pistir.görüntü kötüyse developer pistir.allahtan simdi kuru sistem cr var da rahatladık biraz.