0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selam , Bende efsane kasa almak istiyorum ve bazı sorularım olacak size. 1- Model seçimi . Araştırdım en dolu kasa GLI . Dolayısı ile GLI lara bakıyorum . Olmadı XEI . 2- Malum ortalama 15 yaşında arabalar . Km lerde yüksek haliyle. En düşük 120binlerde buluyorum . Ama nasıl güvenilir km si ile oynanmış mı bilemeyiz değil mi ?3- LPG li olsun istiyorum . Ama fazla yorulmamış LPG yakın zamanda takılmış bir araç bulmaya çalışıyorum. Sanırım LPG ile km de 30 krş. civarı yakıyor.4- Bu arabaların 2. elinde hepsinde parçalı veya tamamen boyalı ilanlar var. Mesela kaza yoktu ama güneş yanığı sebebi ile boyattım tamamen diyor. Bu da satışta beni zorlar diye düşünüyorum . Bu boya konusunda çok takıntı yapmaya değermi?5- Baktırmak için arabayı Anadolu yakasında hangi servise götürmemi tavsiye edersiniz ? 6- Bu modellerin kaskosu vergisi ne tutar . 7- Bu araçları seçerken nelere dikkat etmeliyim ?8- Kronik sorunlu bir parçası varmıdır diyeceğim ama öyle birşey olsa efsane olmazlardı diye düşünüyorum .9- Otomaik şanzıman seçmeyi düşünüyorum . Tavsiye edermisiniz ?
Bu Corolla için üretilse tekrar alırım lafını çevremde çok duyuyorum.Zamanına göre gerçektende çok güzel bir araba.
Dün arkadaşım almış.'96 XL 1,3 47000 Kmde.17000 TL full orjinal.Akşam tamponlarını ve aynalarını söktüm yarın boyayacagım.
Selamlar,96 model olduğuna göre orjinal 47000 değildir sanırım ? Rektifiye sonrası 47000 değilmi ?