0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün arkadaşım almış.'96 XL 1,3 47000 Kmde.17000 TL full orjinal.Akşam tamponlarını ve aynalarını söktüm yarın boyayacagım.
Selamlar,96 model olduğuna göre orjinal 47000 değildir sanırım ? Rektifiye sonrası 47000 değilmi ?
XL olup da FULL nasıl olabiliyor. Ben en donanımlı aracın GL ve GLI olduğunu biliyorum. Acaba GL ve GLI'lerde olan donanımlar diğerleri için opsiyon olarak mı belirleniyor? ( Klima, Hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik, camlar metal çıta gibi)
Hayır Km orjinal. Araba garajda yatmış.Full orjinal kavramını full donanıma çektiniz ya tebrikler.Ama ben bu kadar boş arabaya bu parayı vermem.Ama verene saygı duyarım onun zevki.
Doğru söylüyorsunuz full orginal yazıyor muş. Bende şaşırdığım için gözümden kaçmış kusura bakmayın.
Ben size farklı bir soru sorayım.1,3 GL donanımı varmı?(i biliyorsunuz injectiondan gelir donanım degildir)
1.3 GL konusunda bilgim yok ama 1993 model 1.6 GL kullanıyorum. Aralarında sadece motor farkı mı var bilgim yok. Yanlış bilgilendirmek istemem.
O zaman yine ben söyleyeyim.'96 '97 yıllarında bir firma filo siparişi vermişti siparişte şu şekilde idi;1,3 motorKlimaHidrolik direksiyon4 cam otomatik.Üretilen adet; 50Geçenlerde bir arkadaşım ikinci el bulmuş ve almış biniyordu.
Bence avensis t22 bakın o fiyata !