0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2013 model henüz iki aylık corollam var. bu ses ilk olarak İzmir Ankara arası uzun yolda geldi pek önemsemedim daha sonra 100 km ve 120 km arası 2500 devirden sonra (araç dizel mm bu arada ) ama sesi sürekli yapmıyor düz yolda yapıyor bir tümsekten geçince veya yükseltiden geçince kesiliyo ses sürekli değil yani bu ne olabilir Ankaradaki toyan a gittim hiç böyle bir şikayet olmadığını kronik birşey olmadığını söylediler ama en kısa sürede fırsat bulursam tekrar servise gidicem başına böyle brşey gelen varsa paylaşalım lütfen...
Merhaba benim 2 aylık Corolla advence multidirve s de uzun yolda 120 km.civarında birkaç kez sanki vida gevşerde iki parçanın birbirine sürtmesinden gelen ses gibi rüzgardan dolayı ötme gibi ses geldi anlayamadım 1000 km bakımında servisde baktı bir şey bulamadı hayırlısı bakalım.
sorun çözüldümü peki
Balatalardan geliyor olabilir. Yeni Aurislerde buna benzer sesten şikayetçi olanlar vardı. Eğer o ses ise. Aşağıdaki linki bir inceleyin. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53465.msg732301#msg732301