0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuda dertli olan yok mu hiç
önleneblirmi bilemem ama yapılan bir araştırmaya göre dğnya üzerinde korna ile anlaşabilen tek millet bizmişiz:) bunu düşündükce kornaya basmanın önüne nekadar geçileblir bilmiyorum:)))
Ben yeşil yanmadan eli kornada bekleyenlere ayar oluyorum. Basana kesin küfür ederim kaçmaz Bir sonraki tatiliniz için hindistanı öneriyorum, oradada hiç kornaya basmazlar
Araç sürerken çevre görüşüne çok önem veririm. Diğer araçlardaki sürücünün kafasına bile bakarım. Yolla ilgisi yoksa dikkatini yerine getirmek için basarım kornaya yada yayalar dalgın oluyor onlar için basarım arada. Ama beni geçmek için artislik yapmak için kornaya basan olursa, profesyonel sürüşe geçerim ki; dikiz aynasına baktığım zaman arkamda kimseyi görmem =)
Çok acaip değil mi ?Ama bu hale geliyor insan.Araçları kullananların veya yayaların tiplerine bakıp ordan trafik için önlem almaya çalışmak........
E o zaman çözüm yok demektir.Kornayla anlaşmayı da hiç duymamıştım.Cuk oturmuş valla
araştırma sonucu elime geçerse burada paylaşıım:) hem bunun için bir araştırmayada gerek yok zaten:))) kimin ne için korna çaldığını bizden başka hangi millet anlayablirki? )) duyduğumuz bir dat sesinden küfürmü teşekkürmü yolmu istemek olduğunu yada ikaz etmek olduğunu bizden başka anlayan varmıdır? ))şöyle gözü ucu ile baktığmda beni teyit eden bir söz buldum haber sitelerinde:)))http://www.iha.com.tr/kent-haberleri/kornayla-anlasan-tek-toplumuz/275965