0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kornaya tek tıkla eyvallah çift tıkla selamun aleykum diyorlar uzun basınca sülalecek selamlar...
Abi bu cümle konuya cuk oturdu . Ben bunu face te de paylaşırım . Diğer yandan bende özellikle sarı yanar yanmaz kornaya basanlara gıcık oluyorum ve özellikle yeşil yanmadan kalkmıyorum .
Bir dakka. Konuyu face'de paylaşırsın da konu bana ait ))) (Şaka şaka)Güleriz ağlanacak halimize.Tuhaf milletiz vesselam.
Gülmekten kırıldım yaaaaaaa.Dünyada korna ile anlaşan tek toplumuz.192 millet var dünyada.Demek ki hiç biri akıl edememiş bunu. )))))))))
kimisi de korna bir tek kendi arabasında var sanıyor, veriyor ayarı gitsin
O tiplerin direk kendisine korna takmak lazım .
allahda seni güldürsün be kardeş...
2) Mesela öndeki aracı kullanan cep telefonu ile konuşuyor. Yolu ortalamış aheste aheste gidiyor. Dayanamıyorsun basıyorsun kornaya, eğer başka çare yoksa...
benim mesaj niye silindi acaba merak içerisindeyimkornayı boş yere koymamışlar. bazen selamlaşmak bazen kornayla o anda karşıdaki sürücüye dile getiremediğimiz bazı şeyleri aktarmak için iyi bir iletişim yoludur. sıkça da kullanıyorum gerek selamlaşma gerek kulak çınlatma... hatta çat çat taktırmayı da düşünüyorum
korna uyarı amaçlıdırkorna çoğu zaman araç içindeki stres patlamasının dışa vurumu olarak kullanılıyor,buda genelde trafik yoğunluğu olan illerimizde olmaktadır.korna çalarak yada korna sesinden dolayı ölen insan bilmiyorum ama korna çalarak insan hayatlarının kurtulduğunu hepimiz biliyoruz...mesela kör nokta oluşan sağa yada sola dönüşlü virajlarda kesinlikle korna çalarım,kapısı açık olan araçı duruma göre korna ile uyarırım,otoyolda/otobanda sağlı-sollu şerit değiştiren araç şöförünü kornaya basarak dikkatini toplamasını sağlarım, o da teşekkür eder.ha bu demek değildirki biz korna manyağıyız,yanlış anlaşılmasın, gereksiz kornaya çarşı bile karşı...
yeri geldiğinde kullanıldığı zaman gayet güzel bişeydir.
+1Ama b*k*n* çıkarmamakta fayda var.
Ben de bunu anlatmak istemiştim zaten.(Konu , gereksiz yere kornayla hayat kurtarmaya falan gitmiş.)Teşekkürler.....