0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şakamı ciddimi?Araç benzinli hatırlatayım.
Araç :2004 Skoda Octavia collection plus (192.000 km de)Yol güzergahı: İzmit-Antakya-Halep-Toros dağları ve Amanos dağları geçildi Menzil : 1125 km Yük durumu : Sürücü +2 kişi ve 3 kişilik bagajLastikler : michelin energy saver all weather 205/55/16Hız : Ortalama 120 kmh.Hız sabitleyici : Genelde açıkKlima : Genelde açık Mevsim: Yaz -AgustosYakıt miktarı : 55 litre Tüketim (L/100) : (55/1125) x 100 = 4,88 litre
Sanırım bu Octavia benzinli, eğer öyleyse çok iyi.Bu arada profildeki eski kasa Camry şahsınıza mı ait?
Ahmet abi az yapmışssın 800 km ışık yandığında mı oldu
Evet araç benzinli idi ve Almanya'dan sıfır almıştım. Resimdeki araç ever benim ancak geçen yıl borsadaki bir krizde hatırı sayılır kaybım oldu ve milletten para istemek yerine Corolla mı sattım. Yerine Mercedes 200 c kompresör aldım; lakin oda direğe kurban gitti Şimdi iş için şirketin camry normalde ise fabia ya talim Şükür, yaya kalmak ta var...
Lpg ile yapmadim benzin ile yaptim ben lpg taktirmiyor babam ben usandim artik 10 lira benzin ala ala
İlginç.Octavia gibi hafif olmayan bir araç şehir dışı 5 litre benzinin altına düşebiliyor demek.Genelde şehir dışı 5 litre benzinin altına düşenler küçük araçlar diye bilinir çünkü
Hani cok soyledim ama sizede soyliyim bu sene eskisehirden sakaryaya kadar 3.8 ile indim izmite kadar 4.2 oldu izmitten kartal maltepede trafige girne kadar 4.7 eve gidene kadar 1.5 saatlik trqfikten sonra 5.1 ile biraktim gaza basmanizla ilgili bir durum bu olay.
İnanılır gibi değil.C segmentinde bir araç şehir dışında 4 litrenin altına iniyor. Ben 5 litreye bile razıyım.Corolla kullanıyorum. Şehir dışında 6,5 litrenin altına asla düşemedim.