0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fakat anlamadığım yine bir şey var burası Forum sayfaysa neden olumsuz görüş belirtince konuyu askıya alıyorsunuz yada kullanıcılara ceza veriyorsunuz ?? Etik bir anlayışm değil bu yaptığınız. Kullanıcılar olumsuz yanıtlar verecek ki bir yeni mmodelde giderilsin.
kim ne derse desin toyota dönyanın en çok satılan arabasıdır ve gerçek anketlerde en sorunsuz markadır. diğer markalarla ilgili forumlara girerseniz onların daha büyük sorunlarla uğraştığını görürsünüz. dün akşam eve geldiğimde garajın kapısının yanına altımdaki komşunun chevrolet captiva 4x4 nün park ettiğini gördüm. her zaman garaja koyardı, ön kapı camı açıktı ve camları toz içindeydi, herhalde köylere filan gitmiştir dedim yıkatmadan garaja koymadı diye düşündüm. saat 19.00 da maçı izlemek üzere apartmanın sosyal tesisine indim, arkadaşlar savaş ın arabasının yandığını söylediler, nasıl olmuş filan derken çekicinin ışıklarını gördük. hemen yanlarına gittik arabanın yüklenmesine yardım ettik, komşum arabasını Ankaradaki bayi ve servisi aynıymış oraya yolladığını söyledi. 3-4 aylık araba 100 km yoldan geldikten sonra garaja girerken torpidosundan tutuşmuş fabrikayı mahkemeye verecek. evet benimde bir ahbabım 3 sene önce 1.4 d4d sıfır aldı yağ eksiltmesiyle başa çıkamadı sattı ama bu bir modelin belli bir yılda kullanılan malzemenin hatalı çıkmasından kaynaklanan bir sorundu ve bildiğim kadarıyla halledildi. ben philips merkez servisinde teknisyenken aylık bültenler gelirdi bazı modellerdeki düzeltmelerin nasıl yapılacağıyla ilgili.
Bu gerçek Toyotacı yorumudur.. Çok teşekkür ederim kendi adıma
Evet haklısınız her şeyin sanal da döndüğü düzen içinde yaşıdğımızdan arada böyle bir kaç sorun çıkabilir. Bakın ben Bilişim Öğretmeniyim bu forum sayfasını kullanıyorum yazdığım yorumlar ve iletiler siliniyor gizleniyor yada alakasız bir yere taşınıyor. Yorum yaptığımda ceza alıyorum. Yönetici arkadaşlar etik değerleri benden çok daha iyi biliyor ki yapıyorlar sanırıım. Birde yapılan uygulamaları sorgulama hakkımız da olmuyor ne yazık ki.. birileri sahte hesapla yorumlar yapabilir ağır eleştiride de bulunabilir bunlar normal olağan şeylerdir. Küfür vb bir sey iletmiyorsa yaptığı yorumlar yada açtığı konu başlıklarına gerekli cevaplar verilerek durum düzeltilebilir. Oyle yapanlara ceza vermek yada iletisini kaldırmak o kişiyi engellmez sadece bu forumun imajına zarar verir. İnsanların aklına farklı düşünceler gelebılırArkadaşım böyle kişileri forumdan uzaklartırmma nedenin senin kullanığın aracı kötülemesi mi ? Yada olumsuz eleştiride mı bulunması. Kişisel küfür ve hakaret iletmediği sürece bence bunlar çok normal şeyler. Başka kaynaklardan para aldıkları için mı olumusz yprumm yapıyorlar diyorsunuz yani bu itamda mı bulunuyorsunuz Birde siz aracınızdan memnunsanız zaten sorun yok oradaki olumsuz goruşler sizinm toyota olan güveninizi zedelemez bende olduğu gibi. Olumsuz eleştirileri etik şartlarda ( hakaret olmamak koşuluyla ) dinlemek öğrenemek lazım. Dünyanın her yerinden yatılan toyotalar aynı fabrikadan mı çıkıyor. Bütün standartları ve donanımları malzemme kaliteleri montajlamma kaliteleri aynı standartlarda mı ?? Yani ABD de satılanm corolla ile Türkiyede satılan Corolla aynı mı bunu sorgulamak gerekli dimi Bu gerçek Toyotacı yorumudur.. Çok teşekkür ederim kendi adımaÇok satan firma çok itibarlı firma mı ?? Fiat en itibarlı firma o zaman Kuş serisi en özel araçlar