0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota'yı kurtarma çalışmaları, vol. 1. kolay gelsin.
O ne demek :-)
demek şu ki forumda yine toyota'nın sorunları ile ilgili başlıklar çoğalmaya başladı (özellikle yeni corolla yağ eksiltme). bunun üzerine bir hatırlatma ihtiyacı güdülmüş demek. ben öyle hissettim. birkaç konuda da toyota'nın kalitesi tartışıldı ve ilginç markalarla kıyaslandı. doğru ya da yanlış, bunlara gerek yok. forumun müdavimi olarak bizler hangi markanın ne mal olduğunu bilen kişileriz diye düşünüyorum. bunları kötü amaçla yazmıyorum, umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Kendi kendine yazmışsın çizmişsin ve oynamışsın :-) Bir haber sitesinde bu haberi gördüm ve paylaşayım dedim. Beni Toyota'nın ortaklarından filan sandın galiba :-) Buradaki tek amaç paylaşım yapmak. Özellikle bazı firmaların sıralamadaki yeri enteresan geldi paylaşmak istedim.
1 Toyota Manufacturing facilities 1.1 Argentina 1.2 Australia 1.3 Belgium 1.4 Brazil 1.5 Canada 1.6 Colombia 1.7 South Africa 1.8 France 1.9 Indonesia 1.10 Japan 1.11 Mexico 1.12 Philippines 1.13 Portugal 1.14 Russian Federation 1.15 Thailand 1.16 Turkey 1.17 United Kingdom 1.18 United States2 Joint venture, licensed, and contract factories 2.1 Czech Republic 2.2 France 2.3 Ghana 2.4 China 2.5 Pakistan 2.6 United States 2.7 India 2.8 Zimbabwe 2.9 Vietnam 2.10 Hino Motors Kaynak http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Toyota_manufacturing_facilities Emege saygi, Adamlar calisiyor.
Japonya içindeki 15 fabrikayıda unutmayalım.
Haklisin abi burada bile 2 Toyota 1 Denso fabrikasi var.