Gönderen Konu: Otomotiv dünyasının 10 devi  (Okunma sayısı 2132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Ford C-Max
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomotiv dünyasının 10 devi
« Yanıtla #20 : Kasım 03, 2013, 01:41:24 »
Orijinal mesajıma  yönetim tarafından müdahale olduğundan kendi rızamla siliyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 03, 2013, 01:41:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 03, 2013, 01:47:25 »
Bu videoyu başka bir forumda görmüştüm. Doğrusunu söylemek gerekirse Toyotanın bu kadar kötü olabileceğine bende inanmadım. Belkide video dediğiniz gibi taraflıdır. Bunu Corolla kullanıcıları daha iyi anlayabilir. Ön çamurlukların yumuşak olması çok önemli değil. Önemli olan aracın şasesinin sağlamlığı. Ve Corolla n-cap testlerinden 5 yıldız almış. Kapı fitili ve arka koltukların sağlamlığı hakkında birşey diyemem. VW in kapılarının sağlamlığı zaten herkesin bildiği birşey. Corollanın bagaj kapağının amortisörsüz olduğu, profil kolların bagajı daralttığı ve bagajın kapanmasında sorunlar olduğunu ise daha önce okumuştum.

Konu başlığına dönersek zaten herkesin bildiği markalar sıralamaya girmiş. Türkiyede ise Toyota bildiğim kadarı ile hiçbir segmentte ilk sırada değil. Toyotanın Corollasının benzinli olanı güzel. Özellikle yeni cvt şanzıman hakkında olumlu yorumlar var. Yeni Corollanın iç tasarımı hariç beğendim. Ama fiyat olarak çok uygun gelmedi. Toyotanın dizel araçlarında ise  durum vahim.

euro n-captan 5 yıldız almış sen dışına niye bakıyorsun ki darbe emiciliği gayet yüksek. Ben bu forumdaysam ne kadar opelim olsa da istediğim yorumu yaparım ister iyi ister kötü.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 03, 2013, 02:11:38 »
Arkadaşlar lütfen konuyu bireysel çatışmalara sebebiyet vermeyecek şekilde devam ettirelim. Firmaların sorunlarının veya sorunsuzluklarının tartışıldığı konular forumda mevcut.

Son günlerde açılan bazı konuların farklı isimler altında aynı kişi veya kişilerce marka/model karalama amaçlı açıldığı tespit edilmiş ve sonucu yönetimden duyurular bölümünde ilan edilmiştir. Bu konuyla ilgili geçmiş iletilere dönük taramalar devam etmektedir. Bu tarz konularda dikkatli olmanızı ve yanlış olduğunu düşündüğünüz bir konuyla ilgili tartışmaya girmeyip ilgili mesajı raporlamanızı rica ediyoruz.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 03, 2013, 02:13:54 »
Arkadaşlar lütfen konuyu bireysel çatışmalara sebebiyet vermeyecek şekilde devam ettirelim. Firmaların sorunlarının veya sorunsuzluklarının tartışıldığı konular forumda mevcut.

Son günlerde açılan bazı konuların farklı isimler altında aynı kişi veya kişilerce marka/model karalama amaçlı açıldığı tespit edilmiş ve sonucu yönetimden duyurular bölümünde ilan edilmiştir. Bu konuyla ilgili geçmiş iletilere dönük taramalar devam etmektedir. Bu tarz konularda dikkatli olmanızı ve yanlış olduğunu düşündüğünüz bir konuyla ilgili tartışmaya girmeyip ilgili mesajı raporlamanızı rica ediyoruz.

teşekkür ederiz Ertan bey :)
duyurular bölümüne baktım, aynı kişi 8 farklı hesap açmış, kendi çalmış kendi oynamış resmen :)
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS