0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Büt ne Bütünleme mi demek?
Aynen Murat Abi , öğrenciler arasında kısaltma benimde dört tanecik var
Size bence bütçüler konusu açalım daha iyi olur.Yoksa buradakiler nasılsa siliniyor.
Arkadaşlar merhabaBende Mini ELM327 OBD2 Bluetooth Arıza Tespit cihazını aldım.Aracım Toyota Corolla 2013 Premium serisi manuel benzinli.Aldığım cihazla yol bilgisayarını görmenin dışında neler yapabilirim.?Saygılar
ELM327 sende de varmı Aytaç? Ama varya gelirken biraz yusufladım Çaktırmadım hanımla çocuğa ama içim gitti bir ara, yolda durduk hanımla kız markete girdi bende cihazı kurcalıyorum falan, bi baktım ekranda ABS + VSC chek falan gibi birşeyler yazdı ABS ve VSC ikonları yanıyor, anam dedim bozuldu araba, ama sonra kapadım açtım bir daha yazmadı... Bu ELM327 böyle birşeye sebep olmuş olabilir mi?
Murat hayırlı olsun yeni oyuncağın. peki 64 bitte nasıl çalıştırdın bende w7 64 bit kurulu kablo driwerini yükleyemedim püf noktası varsa açıklamalı anlatirmisin.
lpg cilere degilde dizelcilere soyleyin.1.4 dizel bile 4.8 ltr bulmakta zorlanirken 1.6 nasil.yakiyor cidden zor.Fabrika.verisinin bile altinda yaktirmissiniz.Tebrikler