0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12 de ve T25 Avensiste klima ışıgı yanmıyor ise klima çalışmıyor.Autoya basıncada klimayı açmıyor.Hem bilgisayar ile, hemde fiziksel test ettim.
Ahmet Bey, aracın içinde hava kalitesi sensörü olduğunu ve auto modunda araç içi istenen sıcaklık dış sıcaklığa nazaran yüksek bir değere ayarlandı ise klima sadece içeride fazla olan nemi alması için zaman zaman devreye girip çıkıyor ama genel olarak motor suyu peteği üzerinden kabine sıcak hava üfleniyor diye biliyorum. Araç içnde nem oranı uygun değerde ise ısıtma istendiğinden klimayı ışığı yansa da devreye almıyor diye biliyorum. Doğrumu gerçekten hava kalitesi sensörü varmı araçlarımızda
Çıkmış mı hocam?
Çok bir fark varmı? Kayda değer bir değişiklik?
Ahmet bey T27 avensiste (2014) buğu giderici aktif iken klim ışığı çalışmadığı halde klima çalışıyor demi?
Cavit abi, ne yaptın bugün bağlantı kurabildin mi arabayla?
Bi arkadaşımız link attı. Oradan indirdim sonrada sildi sanırım.
Maalesef buğünde bakamadım. apartmanda problem çıktı onunla uğraştım bütün gün peşindende kar bastırdı inşallah yarın bakıcam.Mesaj Birleştirildi: Ocak 12, 2015, 23:52:29@Ahmet Güve (8047) upload edip link verirmisin elemanın verdiği rar şifresi istiyor.
Cepteyim,Tabkette kaldı, yarın bakarım aktif ise paylaşırım.
Murat buğün sonunda araca techstream ile bağlandım aracı kitlediğimizde sesli uyarı maalesef yok.Araç çalışırken veya aksesuar modunda iken araçtan çıkıp uzaklaşırsan kumanda ile araç arası bağlantı sesinin ayarı var benimki zaten en üst seviyede.Telefondan girdiğimden resim ekleyemedim akşam yüklerim.@Murat Köse (28015)
Şu büt zevkini bir kez olsun tadamadım ya ona yanarım ben