0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Ahmet Güve (8047) ile beraber benim arabayı ilk aldığımda techstream.le aracın özelleştirmelerine baktık böyle bir özellik olsaydı ahmet farkederdi.
İnşallah dikkatini çekmemiştir abi de farkedememiştir diyelim Bu ses olayı bence çok önemli bir özellik
O benim aklımda anahtar kontakta ise hatırlatma sesi diye kalmış.İnşaallah gönlünüze göredir.
Murat Hocam tam tersine bende sessiz tercih ediyorum.
Benimde hoşuma gidiyor T25.de alarm vardı sesli açma ve kilitlemede çok işime yarıyordu.Teachstream bendede var fakat tam kullanmasını bilmiyorum bu soğuklardada pek arabaya inip kurcalamak zor gibi.Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2015, 19:43:52İnşallah.Ama bizim anahtar kontakta değilki hep cepte.
Yarın arabanın kapıları buzdan açılırsa denerim inşallah vardır.
Bu arada yeni bir bilgi daha var.Techstream USB 3.0'dan bağlanılır ise çok hızlı çalışıyor.
ahmet abibenim aracımda buğu düğmesine bastığımızda klimanın acılmasını istemiyordum ve onu sen bilgisayardan bağlanarak halletmiştin ama son servis bakımından sonra tekrar orijinal haline geri döndü. acaba serviste fabrika ayarlarına mı döndürdüler
Sanal bilğisayarmı usb3 desteklemiyor.
Kim demiş yok diye?Model ile konuşalım, [attach=1]
Hocam bu ne için kimin için cevap
Sanal bilgisayardan kasıt nedir? Hangisini kurdun ilke? XP zaten 3.0 desteği yapmıyor, ama biostan ayar ile usb 3.0 portu 2.0 kullandırabiliyor