0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 ve sonrası Auris ve Corollada dijital klimada auto tuşuna bastıgımızda klimada devreye giriyor. İstemiyorsak klima tuşuna basarak her seferinde kapatıyordum. Neden böyle diyede her seferinde kızıyordum.Megersem bu kablo ve program ile autoya basıldıgında klimanın devreye girmemesini seçebiliyormuşuz çok iyi bir özellik.
Bu program lisans istiyor mu? Şu anda tabletime sanal xp kuruyorum kablom gelince harız olsun diye. Bu program ücretli mi ki?
Program ücretli, crackleyerek kullanıyoruz. Bazı özellikler kayboluyor.Murat bey,Mayısta autoshow için planım var. En geç o zaman buluşabiliriz.
Hangi özellikler kayboluyor ? İşe yarayan özelliklerimi bari kaybolan?Bi anda Denizlide Autoshow mu varmış Mayısta diye düşündüm
allah razı olsun alakan yeter, herkese elinden geldiğince yardım ediyorsun hakkın ödenmez.ama o kadar beklemem heralde bunu çözmeyi öğrenmişken:)üstünemi alındın adaş:)
üstünemi alındın adaş:)
Haftaya HongKong'a gidiyorum ben de almayi dusunuyorum. @Ahmet Güve (8047) hocam tavsiye edecegin bir model varmi?
Hepsi aynı yaa, fark yok.
Ahmet hocam, sen görmüşsündür. Bu Avensis T27 ler hep sessiz mi açılıp kapanıyor uzaktan kumanda ile? Bizim arabalarda da var mı bu özelleştirilebilir kısım?Bu arada DRL lerinde kapatılması olayı var herhalde, gerçi bende yok zaten ama olanlardan kapatmak isteyenler vardı
Hay bin kunduz Nasıl iş yahu, ne kadar yabancı video izlesem adamların kapıları açılırken kilitlenirken ses çıkıyor bi bizimkiler demi yok bu ses. Şimdi sinir oldum yahu, Türkiye ye özel bir durum mu ki bu
Şimdi bende merak ettim, acaba var mı? Yanlış bir yere mi baktım acaba?